A Mérleg jellemzése


2013-04-26 14:47 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Alaptermészeted: az alkalmazkodás. Hiszen a környezet amelyben élsz, az emberek akik körbevesznek alapvetően meghatározzák a személyiséged. Ezért egy értékeket közvetítő környezet, illetve társ éppúgy felemelhet, ahogy a "semmit sem nyújtó" lesüllyeszthet.

Mások véleményére mindenkinél jobban adsz! Mivel senkit sem szeretnél megbántani, beszédedben és a döntéseidben egyaránt figyelembe veszed a környezeted igényeit. A különböző igények és szempontok vizsgálata azonban, mások részéről állandó visszaigazolást igényel. Ezért tűnsz gyakran bizonytalannak.

Valójában kiváló vezetői képességekkel rendelkezel, és a döntéseidet is már meghoztad, csak a magad finom eszközeivel így próbálod kimondatni másokkal a saját elképzeléseidet...

Harmóniával színezett személyiségedet, a saját nemed nem mindig jutalmazza. Egyszerűen a benned lévő "plusz" miatt konkurenciának, vetélytársnak éreznek. Többek között ez a magyarázat a velük vívott, ismétlődő harcaidra.

Kapcsolataidban egymást kiegészítve jelentkezik a szellemiség és az érzelem. Azaz a tartós kapcsolataidhoz mindkettőre szükséged van. Az egyensúly bármely irányba történő felbomlása, illetve az, hogy a kapcsolatod elején az érzelmeket jó előre megelőlegezed, vagyis elkápráztatásként sokkal többet nyújtasz, mint a másik, idővel problémákat okozhat.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a vese, a vesemedence és a rekeszizom. A túlzott aggódás, esetedben gyakori fejfájást okozhat.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook