A Kos szerelmi horoszkópja


2013-05-22 14:59 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Akár egy fáklya, úgy lobban fel az érzelme. A benne lévő tűznek köszönhetően "ott és akkor" talán senki sem tud nála jobban szeretni... A legtöbben hódítónak tartják, pedig gyakran visszahúzódó. A lényeg, hogy e két tulajdonság keveredése teszi bonyolulttá az érzelmi világát...
 

Az alvó tüzet azonban az érzelmein kívül a vágyai is képesek felébreszteni. Amikor az ösztönei elragadtatják, valóban hódítónak tűnhet, hiszen csak a célt tartva szem előtt, kompromisszumokat nem ismerve az "itt és most" adódó lehetőségeket kihasználja. Pislákoló érzelmek esetén a kezdetben nem tolakodó, de még hódító sem, sokkal inkább egy visszahúzódó várakozó!

A "szikrára" vár. Szíve mintha benzinnel lenne töltve, önmagában semmit sem csinál, szikrát kapva azonban fellobban... Esetében szikra lehet egy sejtető pillantás éppúgy, mint egy rosszul értelmezett szó. Mivel a fantáziája gyakran űz erotikus játékokat, akár gondolatai is lángra gyújthatják az érzelmeit. A fellángolását követően azonban, még ha az félreértett vagy nem valós jelek miatt következett is be, már nincs visszaút. Gyorsan izgalomba jön, és a vetélytársakat nem kímélve hamar átveszi a kezdeményezést. A cél immáron nem a kielégülés, hanem a másik teljes bekebelezése.

Győzelme elérése érdekében akár szélsőséges engedményekre is képes. Természetesen a környezetében a legtöbben mindezt nem tudják, ezért türelmetlenségét és veszteni nem tudásod hódítási kényszerként, nemegyszer rámenős tolakodásként értékelik.

Lelkesedésed mindaddig tart, amíg a tűz ég. Kis tüzek esetén, a másik teljes megismerését követően gyorsan kialszik a láng.

A veszekedés, az uralkodási vágy a kapcsolataiban szinte lételem. A viták két ellentétes eredményre vezethetnek: egyfelől táplálhatják benne a tüzet, másfelől ki is olthatják azt. Mivel ritkán "örökégő mécses", így a kapcsolatai kevésbé stabilak. Elsősorban a partnere adottságai határozzák meg, hogy a láng öt perc alatt ellobban, vagy parázzsá változva száz évig izzásban marad. Érzelmi életét sokszor elhamarkodott döntések, elsietett házasságok színesíthetik.


Kapcsolodó bejegyzés: A Kos jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook