A baj előtt, mindig szól!


2010-11-03 11:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 16 db

A déjá vu érzés máig megfejtetlen titok, - ahogy azok a semmiből felvillanó képek is, amelyek az elkövetkező eseményeket előrejelzik. Ezen jelenségeket, mintegy figyelmeztetésként (előrejelzésként), két bolygó is használja...

..az álmunkban lévő “képeket” a Neptunusz, az ennél is érdekesebb éber állapotunkban lévőket pedig az Uránusz.

A Neptunusz megfoghatatlan és ködös “képeivel” majd minden nap találkozunk, így őket kevésbé vesszük figyelembe vagy éppen komolyan. Ettől függetlenül vannak olyan emberek, akik képesek olvasni a Neptunusz segítő előrejelzéseiben, vagyis az álmokban.

Az éber állapot “képei” - ami nem is mindig egy kép, gyakran csak egy átsuhanó gondolat - rendkívül rövidek és kiszámíthatatlanok. Ugyanakkor a kiszámíthatatlanság miatt, időben behatárolhatók!

Mivel a kiszámíthatatlanság szülei: a MOST és a KÉSŐBB, így az Uránusz előrejelző “képei” a néhány pillanat, vagy a jóval (akár évekkel) később bekövetkező eseményeket jelzik előre! Ez utóbbi lehet talán a déjá vu érzés? (Az Uránusz évekkel korábbi “képeit” idővel elfelejtjük. Amikor újra találkozunk velük úgy érezzük, mintha valahol, valamikor már...)

Nos, a megfigyelések és a tapasztalatok azt mutatják, hogy az Uránusz semmiből felbukkanó “képei”, a kiszámíthatatlanság dacára képesek megmutatni a néhány perc múlva bekövetkező eseményeket! Ezek az események lehetnek jók vagy rosszak, egy dologban egyformák: váratlanul következnek be.

Az Uránusz egy kicsit olyan, mint az udvari bohóc. Bármit megtehet... még azt is, hogy az általa kiváltott események előtt, szól... hogy elkerülhesd azt, amit a többi bolygó esetében NEM LEHET!


Egy tipp!

Szikraszerű felismeréseinket (divatos szóval AHA élményeinket), ötleteinket szintén az Uránusztól kapjuk. Mivel ezek rendkívül értékes gondolatok, ezért érdemes őket egy ötlet-naplóban összegyűjteni! Idővel ezek a szikrák, lángot gyújtanak.


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook