A zsoldos


2015-01-28 09:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 41 db

Lehet, hogy a horoszkópodban együttműködő. Az is lehet, hogy önálló életet él és megy a saját feje után. Így vagy úgy tőle függ, mi az amit az életedben elérsz, és mi az amit nem…
 

Már tudod, hogy a horoszkópod legbefolyásosabb bolygója a diktátor, azaz a Vénusz! Hiszen ő támaszt igényeket és tűzi ki azokat a célokat, amelyeket a többi bolygódnak el kell érnie. Diktátorod egyik legfontosabb szövetségese: a végrehajtásért felelős Mars, vagyis a zsoldos!

Fogalmazzunk úgy, hogy a képletedben a Vénuszod találja ki, mi az amit szeretnél, mi az ami jár neked. A Marsod pedig megszerzi - feltéve ha akarja.

Miért ne akarná?

Mert önálló akarattal rendelkezik! Igaz, ezek rendszerint gyorsan múló vágyak, apró célok - viszont ha nem kapja meg - mármint ezeken keresztül a zsoldját - akkor zabolátlanná válik.FIGYELJ, fontos dolog jön!

Az életedben két bolygó tűzhet ki célokat: a Vénusz és a Mars! A Vénuszod minden esetben hosszútávban gondolkodik, a Marsod viszont nem. Vagyis minden olyan célod, ami gyors kielégülést eredményez, az mind-mind a Marsod célja, akarom mondani a zsoldja. (Megjegyzés: személyiségfejlesztő tréningeken gyakran tanácsolják, ha elérsz egy nagyobb célt - jutalmazd magad! Valójában a Marsod zsoldjáról beszélnek…)

És igen! Ha megkapja a fizetségét, akkor hajlandó dolgozni a Vénusz nagyobb céljaiért is.

Hogy ők ketten mennyire tudnak együttműködni, azt a képletedben főleg a jegyhelyzetük határozza meg!

Ha képletedben a Vénusz és a Mars egymással harmonikus jegyben áll, akkor a Mars érteni fogja a Vénusz hosszútávú céljait, és hajlandó is lesz értük küzdeni! 

Ha viszont nincsenek egymással harmoniában, akkor a Vénusznak komoly zsoldot kell fizetnie azért, hogy a Mars hajlandó legyen csatába vonulni a nagyobb célokért.

A táblázat segítségével határozd meg, hogy jegyhelyzetük alapján a Vénuszod és a Marsod milyen kapcsolatban állnak egymással. (Semleges és harmonikus kapcsolat esetén a Vénuszod és a Marsod jól együtt tud dolgozni. Diszharmonikus kapcsolat esetén viszont egy kicsit önfejű a Marsod, vagyis nem mindig hallgat a Diktátorod utasításaira…)

 

harmonia táblázat - Asztropatika.huSajnos ez az a dolog, mármint a Vénusz és a Mars közötti harmonia - az emberek többségénél eleve eldönti, hogy ki az aki sikerre van ítélve, és ki az aki nem. 

Nehogy elkeseredj, ha a két “célmeghatározód” nincs egymással harmoniában, ugyanis van még valaki, aki mindkettőjükre komoly hatással van: mégpedig a tanácsadó! Róla részletesebben itt olvashatsz.


ui:
a Vénusz és Mars közötti fényszögeket, csak a jegyeik szerint fennálló harmoniát vagy diszharmoniát erősítik, esetleg gyengítik. Amúgy a legjobb fényszög ami kettejük között fennállhat: az együttállás - hiszen ebben az esetben mindketten ugyanazt akarják… (hasonló a helyzet akkor is, ha azonos jegyben állnak!)


 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook