Zuhanás helyett...


2019. április 10. 11:25 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Tény, hogy lesznek akik a ma irányt váltó Jupiter hatására szakadékba zuhannak. Azonban a túlnyomó többségre nem ez vár. Hogy kik esnek arca, s a többségre mi vár, a bejegyzésből kiderül!


A hátráló mozgásba váltó Jupiter ha beszélni tudna, akkor jó tanácsként a következőt mondaná:

A nagyképűség egy olyan előrejelző állapot,
amit akkor érzel, mielőtt pofára esnél...

 

Való igaz, hogy az elkövetkező 4 hónapban, kisebb-nagyobb mértékben mindannyian találkozhatunk olyan hatásokkal, amelyek nagyképűvé tehetnek bennünket. Erre valóban oda kell figyelnünk, viszont a többségünknek a szakadékba zuhanástól nem kell tartania. Máris érteni fogod, hogy miért!

A hátráló mozgásba váltó Jupiternek 2 célja van. Az egyik, hogy szakadékba csábítsa azokat, akikkel elszállt a ló. A másik, hogy előkészítse a többiek számára a későbbi lehetőségeket.

Miért nem kell félned a szakadéktól?

Mert ezt az oldalt a szakadék felé rohanók nem olvassák! Ők kellőképpen el vannak foglalva a sérthetetlennek gondolt "királyságukkal", ami nem mellesleg felhatalmazza őket arra, hogy semmitől se tartsanak. Nem is tartanak! Ezért is harapnak rá a Jupiter mézesmadzagjára. Ami egyébként 2 dolog szokott lenni: önérzetből belemennek egy kényes szituációba, amit korábban izomból - akarom mondani arroganciával és pökhendiséggel simán megoldottak, most viszont rajtavesznek. Vagy... a szembetalálkoznak egy olyan csábító és "visszautasíthatatlan" lehetőséggel, amit képtelenek veszni hagyni... így ők vesznek el rajta.

Szóval nem te vagy az, akinek a szakadék miatt aggódnia kellene. Ha netán mégis te lennél az... akkor a lehető legjobb helyen jársz, hiszen azzal, hogy ezt elolvastad, a szakadékhoz érve emlékezni fogsz erre a bejegyzésre, és nagy eséllyel elengeded majd azt, ami miatt lezuhannál.

 

Nézzük mi vár a többségre, azaz rád!

Az elkövetkező 4 hónapban a Jupiter magokat ültet. Vagyis olyan gondolatokat és ötleteket ébreszt benned, amelyek megvalósulásához most még kevésbé, viszont augusztus után annál inkább lehetőségeket fog biztosítani. Ezért a feladatod az, hogy a ma 18 óra 01 perc után született céljaid NE ENGEDD EL! (Ugye érzed a párhuzamot! A szakadék felé rohanóknak el kell engedniük valamit, neked viszont meg kell tartanod!)

Mondok egy példát!

Tételezzük fel, úgy kelsz fel holnap, hogy elköltöznél. Ez a gondolat az elkövetkező hónapokban egyre gyakrabban fog jelentkezni. Amennyiben a vágyad nem követik tettek, úgy a célod a Jupiter soron következő irányváltásáig (augusztus 11.) teljesen elhalványul. Ha viszont életben tartod a vágyad, akkor segít, hogy azt el is érd. És nem biztos, hogy augusztus után! Lehet, hogy sokkal hamarább hozzásegít a célod eléréséhez, - főleg ha azt látja, hogy valóban akarod!

 

Összefoglalva: amint látod a szakadéktól nem kell félned. A ma 18 óra után születendő céljaidhoz viszont nagyon ragaszkodj! 

 

Ajánló: a Jupiterrel kapcsolatban további jó tanácsokat itt találsz!


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »