Sosem kérdeznek vissza...


2021. július 15. 10:52 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 21 db

Vajon mi köze lehet a világ egyik legismertebb Asztrológiai boltjának a céljaidhoz? Amint azt a bejegyzésben lévő példából látni fogod, elég sok...

 

Amikor ezt a bejegyzést írtam arra gondoltam, ha egyszer ide beszabadulhatnék, egy bőröndnyi könyvvel és csecsebecsével térnék haza...


Facebook post 2013 - Asztropatika.hu


Még sosem jártam Angliában, így a boltba azóta sem sikerült beszabadulnom. Az pedig, hogy más módon is beszabadulhatnék, sosem jutott az eszembe.

2016 őszén tartottam egy Mesterképző tanfolyamot. Ezeken a tanfolyamokon az Asztrológia lényegét adom át, leginkább azokat a titkokat amit mások -  az amúgy jobbnál jobb Asztrológiai iskolákban hosszú évek során szereznek meg. Ezen a tanfolyamon volt egy tanítványom, aki minden egyes előadásra Londonból jött repülővel. Ráadásul az alkalmankénti utazása és szállása többe került mint maga az egész tanfolyam. A 6 alkalom miatt, mindez szorozva hattal. Volt is emiatt lelkiismeretfurdalásom, ugyanis a Rák Aszcendensem sehogy sem akarta elhinni, hogy bárkinek is érhetek, - illetve érhetnek a tanításaim annyit, hogy ekkora áldozatot hozzon érte. Miután ezt négyszemközt szóba hoztam, kedvesen megnyugtatott: neki így is megéri.

Néhány évvel később egy emailt kaptam tőle. Azzal keresett meg, hogy a párjának nem győzi fordítani az írásaimat és mit szólnék hozzá, ha a könyveimet több nyelvre lefordítva nyomtatott formában is kiadnák, és majd meglátjuk mi lesz belőle...

A kishitűséget sulykoló Rák Aszcendensemet legyűrve, igent mondtam. Azonban a sulykolását nem figyelmen kívül hagyva, nagy reményeket nem fűztem hozzá. Ez idővel némileg változott, miután szerződést írtam alá, illetve sorba kaptam meg a már kinyomtatott könyvek tiszteletpéldányait.

Teltek múltak a hónapok, aztán néhány nappal ezelőtt valamikor délután, elkezdett a telefonom és a számítógépem egyfolytában pityegni. Tucatjával jöttek a gratuláló üzenetek, és azt sem tudtam, hogy miért. Végül kiderült, hogy azért, mert a könyveim bekerültek a világ egyik legismertebb Asztrológiai boltjába:

 

Astrology Shop - Asztropatika.hu

 

Azt nem tudom, hogy a gratuláció kit illet meg, azt viszont igen, hogy mindez Kriszta és Thom nélkül sosem valósult volna meg, ahogy nélkületek sem! Hiszen a könyveimben lévő gondolatokat ti adtátok, - tőletek kaptam, és ezért örökké hálás leszek.

 

A történetnek két - számodra is lényeges tanulsága van!

1.

Ha eddig nem hittél benne, már csak a fenti példa okán is érdemes komolyabban venned, hogy ...

- mire gondolsz,
- mit mondasz ki,
- illetve, hogy mit írsz le.

Ugyanis ezzel a 3 dologgal tudod rögzíteni a kívánságaidat, melyek közül jó néhányat a "segítőid" teljesítenek. Egy biztos: olyan dologra úgy sem tudnál gondolni, sem kimondani vagy leírni, amire ne lenne esélyed. Ha a kigondolt, kimondott vagy leírt kívánságaid egyeznek a "TORONY" szándékaival, akkor csak idő kérdése, hogy mikor válnak valóra. Egyébként a 3 közül az írás a legerősebb. (Emiatt rendelkezik "varázserővel" a Hatásnaptárban lévő Varázsnapló.)

Még valami!
A mire gondolsz és mit mondasz ki esetében ügyelj a negatív dolgokra! Soha nem gondolj és főleg ne mondj ki olyan dolgokat, amelyekről nem szeretnéd, hogy azzok megtörténjenek veled.

 

2.

Akár gondolsz rá, akár kimondod vagy épp leírod a kívánságaidat, minden esetben pontosan fogalmazd meg. A "segítőid" sosem kérdeznek vissza, hogy "- te, ezt most komolyan gondoltad?" - egyszerűen teljesítik azt, amit kértél. Nézd csak meg a történetem! Én csupán annyit írtam le, hogy ha én egyszer egy ilyenbe beszabadulhatnék... Teljesítették, hiszen beszabadítottak, csak másképp. Nekem szerencsém volt, mert többet adtak, mint amire gondoltam. De ez nincs minden esetben így. A lényeg: bármilyen  formában is közlöd a kívánságaidat (gondolat, beszéd, írás), azokat pontosan fogalmazd meg. És ne feledd: SOHA ne gondolj vagy mondj ki olyat, amiről nem szeretnéd, hogy az megtörténjen veled. Ez nagyon fontos.
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »