Az új világ eljövetele


2020. december 9. 14:46 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Jézus születését, - egyben a Halak korszak kezdetét egy "fényes csillag" adta hírül. Idén karácsony előtt ez a "fényes csillag" újra megjelenik. S mint egykor, úgy valószínűleg most is egy új világ eljövetelét jelzi...

Sokáig nem tudtuk, hogy milyen égi jelenség álhatott a betlehemi csillag mögött. Aztán egyszer csak rájöttünk, hogy az a bizonyos "fényes csillag" a Jupiter és a Szaturnusz együttállása volt.

 

Az esti égboltra pillantva szabad szemmel is láthatod, ahogy a naprendszerünk két óriása, napról napra egyre közelebb ér egymáshoz. Noha a két bolygó közel 12 évente találkozik, ennyire közel egymáshoz viszont nagyon ritkán. Legutóbb az 1600-as évek elején voltak az ekliptika síkjában nézve egymáshoz ennyire közel. Igaz, akkor a Rák jegyében. Most viszont ez a ritka együttállás a VÍZÖNTŐ jegyében fog bekövetkezni. Épp a korszakváltásunk jegyében. Véletlen lenne? Biztos, hogy nem! Ugyanis túl sok az egybeesés.

 

Mi is az Asztrológia egyik nagy törvénye?

Egy hatás, nem hatás! Vagyis egy eseményt több hatásnak is alá kell támasztania.

 

Az, hogy a korszakváltás óta a Szaturnusz most lép be először a Vízöntő jegyébe, már önmagában egy erős hatás. A "fényes csillag" megjelenése a másik. Nem beszélve a világban zajló előrejelző eseményekről.

 

Az biztos, hogy a világban sokan és egyre többen érezzük, hogy valami közeleg. Ez a valami az ÚJ VILÁG lesz, aminek eljövetelét lehet, hogy december 21-én ahogy egykor úgy most is, a "fényes csillag" fogja jelezni.


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »