A Nyilas jellemzése


2013. április 30. 06:49 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Megnyilvánulásaid többségét emelkedett hangulat jellemzi. Nem véletlen, hisz a távolságot, azaz a jövőt fürkésző szellemiséged gyorsan izgalomba jön, és megfogható valóságnak érez lehetőségeket, vagyis olyan dolgokat, amelyek még nem történtek meg. Vagyis alaptermészeted: a lelkesedés.

Emelkedett lelkesedésed elkerülhetetlenül is falakba ütközik. Egyfelől a fent említett "valóságérzés" miatt, másfelől azért, mert többet vállalsz, mint amennyit bírsz...

Ennek ellenére a csalódások ritkán veszik a kedved, hisz az optimizmusod és a hited, az élet legtöbb nehézségén átsegít. Az ebből eredő rugalmasságodnak azonban mozgástérre van szüksége, vagyis szabadságra!

Szabadságszereteted fizikai és szellemi szinten egyaránt megnyilvánulhat. Amíg a fizikai szabadságnak az anyagi lehetőségeid, addig a szellemiségednek, semmi sem szab határt...

Szellemiséged akár egy szivacs. Az évek folyamán magába szívott tapasztalatok hatására válik egyre érettebbé, kiforrottabbá. Azaz fiatalon tanulsz, idősebb korban pedig tanítasz. Ez a fajta "tanár-diák mentalitás", és legyen szó akár az érzelmekről vagy a munkáról, az élet számos eseményét és területét végigkíséri.

Kapcsolataidban egyaránt fontosak az érzelmek és a szellemiség. Hisz elsősorban olyan partnerre vágysz, aki képes neked megadni a jövőbe vetett hited. A jövő felé irányuló szellemiség fenntartását hűséggel és megbízhatósággal, hiányát pedig flegmasággal honorálod.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a csípő, a comb, és a máj. Gyenge bélbolyhok következtében széklet, továbbá visszér problémák előfordulhatnak.

 Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »