A Halak szerelmi horoszkópja


2013. június 17. 16:50 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

Az érzelmeiből eredő bizonytalanság a legkülönbözőbb formákban nyilvánulhat meg. A lényeg azonban valahogy mindig ugyanaz: érzelmi életében a szenvedés, az áldozatvállalás valamilyen mértékben mindig kimutatható...

Áldozattá válhat akár társa előtt észrevétlenül is, hiszen az álmaid űzve olyan tulajdonságokkal ruházza fel a partnerét, amelyekkel az nem is rendelkezik. Észrevehetően azonban olyan élethelyzetekbe sodorja Önmagát, ahol vagy Ő okozol szenvedést a másiknak, vagy a másik neki.

Kezdeti félénksége ellenére könnyen teremt kapcsolatokat. Annál is inkább, mert örök fiatalos kisugárzása és persze gyermeki szépsége mellett csak kevesen tudnak elmenni.

Neveltetése és párkapcsolatának mélysége dönti el azt, hogy ragaszkodni fog-e a társához, vagy az álmaidban és az illúzióidban elveszve, változatos kalandokba bonyolódva tovább keresgél.

Mindezek ellenére a valakihez való tartozás számára rendkívül fontos, hiszen mint gyermek az anyjától, Ő a partnerétől várja el a támaszt nyújtó biztonságot.

Határtalan jó szándékát, önzetlen segítőkészségét mások szavak nélkül is felismerik. Ebből eredően könnyen válik áldozattá, mivel nem akar másokat megbántani, és az esetek többségében képtelen nem-et mondani, gyakran kihasználják...


Kapcsolodó bejegyzés: A Halak jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: