Vaku-memória


2015-11-05 07:37 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 26 db

Egy clevelandi egyetem kutatói érdekes következtetésre jutottak. Neves szaklapokban közzétett tanulmányukból kiderül: a férfiak könnyebben tudnak megbocsátani, vagyis kevésbé bosszúállóak mint a nők…

Nem jártak messze a valóságtól, viszont egy kicsit pontosítsunk az Asztrológia segítségével! Azt azért tudnod kell, hogy a bosszúálláshoz bizony memória kell, - komoly emlékező tehetség. Az agykutatásban van is erre egy szakkifejezés: VAKU-MEMÓRIA.

Röviden ez annyit jelent, hogy a bennünket ért rossz élményeket a memóriánkban lefényképezzük. Ez egy mindannyiunkban müködő - védekező mechanizmus. Ezen képeink segítségével emlékeztetjük magunkat a veszélyre.

Igen ám, csakhogy vannak emberek - s őket állatövi jegyekhez is kötni lehet - akiknek ez a fajta memóriájuk erősebb! Ők nem csak egy-egy képet képesek rögzíteni, hanem annál sokkal többet. Ráadásul ezeket a képeket nemcsak emlékeztetésre használják, hanem gyakran belőlük merítenek erőt. Vagyis elég gyakran átlapozgatják a korábban felvett képeiket.

Ami a nőket illeti a clevelandi egyetem kutatói nem sokat tévedtek, hiszen a vaku memória leginkább az érzékenyebb - azaz a nőies jellegű emberekre jellemző. Asztrológiában a nőies jelleget a vizes jegyek képviselik, úgymint a RÁKOK, a SKORPIÓK, és a HALAK.

Hasonlóan jó vaku memóriával rendelkeznek még a földies jegyek is (Bika, Szűz, Bak) - bár Ők főleg csak a védelmükre használják. Vaku-memóriájuk segítségével kerülik el ugyanis a számukra veszélyt jelentő helyzeteket.

A clevelandi egyetem kutatóinak eredményeit így azzal egészítenénk ki, hogy nem a nők, hanem a nőies jellegű emberek azok, akik kevésbé tudnak felejteni.

Tehát,
a vizes jegyekkel légy óvatos! Most már tudod, hogy minden egyes őket érő rossz hatásnál villan a vaku. Nem biztos, hogy bosszúra fogják használni, - az viszont igen, hogy jó ideig nem felejtik el.

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook