Terápia Bakoknak


2014-05-22 12:49 | Szerző: Dr. Kovács Imola | Hozzászólás: 3 db

A Bak szülött vitalitása nem kimagasló, de nagyfokú szívósság jellemzi. Ellenálló szervezete nehezen betegszik meg, de ha mégis, akkor hosszú ideig „ragaszkodik” problémáihoz, krónikussá válhatnak betegségei. Hatalmas kötelesség és felelősség érzettel rendelkezik. Céljai megvalósításáért hajlandó kitartóan küzdeni és sok nehézséget elviselni. Nehezen engedi el magát, úgy érzi, hogy nem engedheti meg magának a tétlenkedést. A legtöbb betegsége a munkájával, ambícióival kapcsolatos maximalizmusának, túlzott felelősség vállalásnak, túlterhelésének köszönhető.

Egészségügyileg érzékeny pontjai a térde, a csontrendszere és a bőre. Jellemző rá a csonttörés, ficamok, térd sérülések. Bár nehezen ismerné el, de gyakran aggodalmaskodik, ami szívproblémákhoz vezethet. Hallással kapcsolatos problémák is előfordulhatnak, főleg időskorban.

Érzelmi természete hatással lehet egészségére. Az érzelmek kifejezésével gyakran hadilábon áll, szívesen racionalizálja vagy megtagadja őket, főleg mások előtt. Meg kell tanulnia érzelmeivel kapcsolatba kerülni, kezelni és nem elnyomni azokat, különben közömbössé, depresszióssá válhat. Betegség esetén gyógyulását nagymértékben segítheti, ha képes jókedvét megőrizni.

Nagyon fegyelmezetten képes követni az orvos utasításait. Akár a legszigorúbb korlátozásokat is képes betartani. Könnyen hoz áldozatokat, visel el fájdalmat, szenvedést akár hosszabb ideig is a gyógyulása érdekében.

Bach eszenciák közül a Forrásvíz segítségére lehet a túlzott önkontroll, szigorúság, merevség oldásában.

Terápiák: csontkovács, akupunktúra, láb reflexológia, gerinctorna, Rolfing.


Dr. Kovács Imola

 

Ha tetszett a bejegyzés, az Asztropatika Facebook oldalán kattints a TETSZIK gombra és oszd meg az ismerőseiddel!


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook