Szeret - NEM szeret


2010-10-01 11:14 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 15 db

Ha kíváncsi vagy rá, hogy kik azok akik SZERETNEK, - és kik azok akik NEM, akkor ez a bejegyzés NEKED szól! A meghatározáshoz szükséges, és a jelen bejegyzésben megtalálható táblázat érdekessége...

..hogy nem csak az Asztrológiai elemeket (Tűz, Föld, Levegő, Víz), - hanem a jegyek közti távolságot, illetve az azonos uralkodó bolygókat is figyelembe veszi.

A következő táblázat, tökéletesen használható a emberi kapcsolatok feltérképezésére:

 
A táblázat (bármelyik irányból nézheted!) segítségével, pillanatok alatt megállapíthatod két jegy kapcsolatát.

A pozitív (+) jelölés, olyan kapcsolatot jelez, amelyben a két fél, összhangban áll. Ezzel ellentétben a negatív (-) : súrlódásokat és ellentéteket feltételez. 

Az “S”, mint semleges jelölés esetén, a két hatás egyaránt érvényesül.


TIPP!
A táblázatot, nem csak a Nap-jegyek által jelzett alapkarakterek összevetésére használhatod, segítségével megnézheted a Hold (lelkivilág), - a Merkúr (gondolkodásmód), - a Vénusz (szimpátia) és a Mars-jegyek kapcsolatát is!

Ez utóbbira, egy példa:

Tételezzük fel, hogy a képletedben a Mars a Bika jegyében áll, - társad képletében pedig az Oroszlán jegyében. A Mars-jegyek kapcsolatát, a fenti táblázatban a két jegy metszéspontja mutatja: jelen esetben ez negatív (-), ami a Mars jellege miatt, a közös munkában vagy a célok elérésében: súrlódásokat és ellentéteket jelez.

Kapcsolatod erős vagy gyenge pontjainak feltérképezéséhez, vizsgáld meg Önmagad és partnered bolygóinak jegykapcsolatait!

2 vagy annál több, pozitív jelölés: komoly összetartó erőnek bizonyulhat!
 
4 vagy 5 negatív jelölés...
a végeredményt már úgy is sejted!

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook