Országok és jegyek


2014-01-31 10:38 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 14 db

Kétségtelen, hogy a különböző népcsoportokat (országokat) bizonyos tulajdonságok jellemzik. Ezeket a tulajdonságokat ha “ország horoszkópokhoz” nem is, - földrajzi elhelyezkedésük alapján, állatövi jegyekhez mindenképpen besorolhatjuk.

Egyébként erre elsőként Ptolemaiosz jött rá. Elhíresült térképét évszázadokon át használtuk alapként, melyet az idők során a saját tapasztalatainkkal egészítettünk ki vagy módosítottunk. Muszáj is volt módosítanunk, hiszen időközben a kontinensek, rajtuk pedig az országok is elmozdultak. A háborúk miatt pedig egyes országok kisebbek, mások pedig nagyobbak lettek.


"Tényleg, miért nem lehet az országoknak horoszkópjuk?"

Több ok miatt sem lehet! Ahogy neked, úgy a Földnek is csak 1 születési időpontja van, nem pedig annyi, ahány ország vagy ahány életeseményed van. Képzeld el, ha minden egyes jelentős életeseményed után egy új horoszkópot állítanánk fel rád.

Megmosolyogtató, pedig ez az elv szerint állítanak fel ország-horoszkópokat azok, akik különböző történelmi eseményekhez igazítják egy-egy ország születését.

Mit is mond az Asztrológia?
Ami kicsiben, az nagyban!

Vagyis ha "kicsiben" neked sem változhat meg a horoszkópod egy elköltözés, egy hivatásváltás vagy egy házasságkötés miatt, akkor "nagyban" - mármint egy ország esetében, miért változhatna meg egy köztársaság kikiáltása miatt?

Van ennél azonban egy lényegesebb szempont is amiért NEM LEHET egyetlen országnak sem horoszkópja, mégpedig a területi kiterjedésük miatt! Horoszkópok felállításánál ugyanis elengedhetetlen a születési hely pontos ismerete, hiszen ugyanazok a hatások másképp érvényesülnek az ország egyik és másik pontján. Még egy olyan kis ország esetében is, mint a mienk! Tudtad, hogy ugyanabban a pillanatban született Szegedi és Győri kisbabák Aszcendense sok esetben eltérő?

Szóval a területi kiterjedés miatt...
.. az országoknak nincs és nem is lehet horoszkópjuk. Az alábbi felsorolásban - a teljesség igénye nélkül - néhány ország besorolását találod. Néhány országot több állatövi jegynél is, a területi kiterjedésük miatt…


Kos országok:
Anglia, Németország, Dánia, Franciaország, Szíria

Bika országok:
Írország, Lengyelország, Svájc, Svédország, Ciprus, Irak, Irán

Ikrek országok:
Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Örményország, (Alsó-) Egyiptom

Rák országok:
Hollandia, Szlovákia, Új-Zéland, Skócia, Algéria, Grúzia.

Oroszlán országok:
Olaszország, Franciaország, Csehország, Szicília

Szűz országok:
Törökország, Brazília, Románia, Svájc?, Horvátország?

Mérleg országok:
Ausztria, Lettország, Argentína, Japán, Kína, Tibet, India, Pakisztán

Skorpió országok:
Az arab országok, Marokkó, Szlovénia

Nyilas országok:
Magyarország, Spanyolország

Bak országok:
Görögország, Macedónia, Bulgária, Albánia, Litvánia, Mexikó, Panama

Vízöntő országok:
Oroszország, Horvátország, Afganisztán

Halak országok:
Portugália, NormandiaTIPP:

Ha egy országot nem találsz a felsorolásban, nézd meg az adott ország Asztrológiai oldalait vagy keress meg az érintett országban egy Asztrológust! Neki tudnia kell, hogy az országa milyen állatövi jegy alá van besorolva!
 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook