Nem mindegy, hol áll!


2015-02-18 08:07 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 24 db

A hagyományos Asztrológia azt mondja, hogy a jegy elején álló bolygók a legerősebbek. CSACSISÁG! Úgyhogy jöjjön egy titok! Egy olyan, amelyről egyetlen könyv sem ír, s amelyet még a képzett Asztrológusok sem igen ismernek…

Az állatövi jegyeket képzeld el úgy, mintha lakások lennének. Olyan lakások, amelyekben elől van a bejárat, hátul pedig egy kijárat. Értelemszerűen a bejárat képviseli a jegy elejét, a kijárat: a végét. Vagyis aki a lakásba belép és onnan tovább akar menni, annak az egész lakáson keresztül kell mennie.

A jegy elején lévő bolygó olyan, mintha a bejárati ajtóban állna. A hagyományos Asztrológia úgy tanítja, hogy a bejárati ajtóban álló bolygó a legerősebb. Ez nem igaz! Ugyanis a bejárati ajtóban álló bolygó, még rutintalan! Azaz fogalma sincs arról, hogy az adott lakásban mi vár rá. Hogyan van az berendezve, kik vannak még a lakásban és stb. Vagyis hosszú, göröngyökkel teli út vár rá, mire mindent kitapasztal. Ebből eredően lényegesebben több esemény is vár rá, mint a jegy végén lévő bolygókra. Fogalmazzunk úgy, hogy a jegy elején lévő bolygó a rutintalanságából eredően hibát-hibára fog halmozni, mire az adott lakást végigjárja.

Mi a helyzet a jegy végén álló bolygóval?

A jegy végén lévő bolygó már végig járta a lakásban az utat. Ő már bölcs, így ösztönösen tudja, hogy az adott jegyben (lakásban) milyen döntéseket kell hoznia. Kevesebbet is fog hibázni!

Más szavakkal:

a jegy elején álló bolygókra sok esemény vár, hiszen nekik még ki kell tapasztalniuk az adott jegy jellegzetességeit. A sok esemény viszont sok hibával jár. A jegy végén álló bolygók mível már mindent tudnak, ezért kevesebb eseménybe mennek bele, és ritkán hibáznak.

Tehát, egy bolygó minél beljebb áll egy adott jegyben, annál tapasztaltabb, hiszen többet ismer már az adott jegyből - akarom mondani a lakásból.


Mit jelent ez a gyakorlatban, a te életedben?

Horoszkópodban a jegy elején álló bolygóid sok eseményt jeleznek, köztük számos téves döntéssel. A jegy végén állók viszont kevés eseményt, annál több sikerrel! Éppen ezért a jegy elején álló bolygóiddal kapcsolatban - az érintett “lakásban” légy MINDIG megfontoltabb! A jegy végén álló bolygók esetében pedig HALLGASS az első, ösztönös megérzéseidre!


Még valami!

Ugyanez érvényes a házcsúcsokra is! A jegy elején álló házcsúcsok sok eseményt jeleznek, a jegy végén állók kevesebbet. A többit már tudod.


 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook