Fiú vagy lány?


2014-05-20 08:45 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 18 db

A legtöbb képletből pontosan kiolvasható a születendő gyermekek neme és száma. Ebben nagy segítséget nyújt a horoszkóp 5. háza…

A születendő gyermek nemének meghatározása viszonylag könnyű feladat, hiszen a jegy amelyben az 5. ház kezdődik, illetve a ház uralkodójának jegyhelyzete már eleve utal a gyermek nemére.

Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntő:  fiú gyermekre
Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak: lány gyermekre utalnak!

Továbbá…
az 5. házban lévő:

Nap, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Uránusz - fiú gyermekre
Hold, Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Chiron - lány gyermekre utalhat.


Megjegyzés: több gyermek esetén, az 5. házban lévő bolygók gyakran jelzik a szülőhöz közelebb álló gyermek nemét!

A gyermekek számának meghatározása már egy nehezebb feladat! Már csak azért is, mert a szabad akarat itt kap jelentőséget. Gondolj csak bele! Egy nő két dologért bármire hajlandó: hogy legyen gyermeke, és hogy ne.

Vagyis egy “rossznak gondolt” 5 . házzal is bárkinek lehet NAGY családja, és ugyanígy fordítva.

Nők esetében a hajlandóságot, hogy legyen vagy sem: minden esetben a Hold és annak fényszögei jelzik! Például egy Hold-Szaturnusz diszharmonikus fényszög - a szülött ilyen vagy olyan akarata miatt: utalhat gyermektelenségre. Ahogy a Vénusszal alkotott fényszöge - garantált anyaságra!

Sok esetben már a Hold jegyhelyzete is utalhat a gyermekek számára! Tüzes és levegős jegyben kevesebb (1-2), földies és vizes jegyben állva pedig több (2+) lehetőséget jelez!


“A férfiak képletében is látszik az apaság?”

Nem feltétlen! (Bár vannak kivételek. Például az Oroszlán jellegű férfiakban - talán a számukra oly fontos vér törvénye miatt - nagyon erős az apaság érzése. Ebből eredően kíváló apák is.)
Szóval nem feltétélen. Ugyanis másért akar egy nő, és megint másért egy férfi gyermeket. A férfiak többsége például azért, hogy a szeretett nőt egy életre magukhoz láncolják. Ez néha bejön, néha nem.


 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook