Efemerida: 2014 március


2014-03-01 05:57 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 3 db

VÉGRE! 4 hónapnyi pihenő után a Jupiter direkt mozgásba vált, s ezzel nemcsak Magyarországnak, az összes vizes és földies jegynek elindul a szekere…

A lassú mozgású bolygók ébredését - 2-án a retrográd mozgásba váltó Szaturnusz kezdi. Pihenőre térésével, mintha az akadályokat gördítené el a 6-án direkt mozgásba váltó Jupiter előtt. Vagyis minden adott lesz ahhoz, hogy a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülöttei kézzelfogható sikereket érjenek el!

Oké, és meddig tart?

Július 16-ig. Ekkor vált jegyet a Jupiter és emeli fel a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyek szülötteit. A Jupiterrel még sokat fogunk foglalkozni, addig is, és azután is!

Tehát,

1-én a Mars vált retrográd mozgásba. Az irányváltás hatását a többségünk nem fogja megérezni. Akik megérzik, azok egy kicsit lassabbá válnak - viszont a Mars kapkodását ismerve mindez inkább előny lesz, mint hátrány!

2-án a Szaturnusz hátráló mozgásba vált, s ezzel pihenőre tér. Irányváltásával a még meglévő akadályokat gördíti el. Az elmúlt hónapokban a vizes és a földes jegyek szülöttei közül néhányan érezhették a direkt mozgásban lévő Szaturnusz (lelki)nyomását - ez fog 2-án egyik óráról a másikra megszűnni vagy legalábbis lényegesen mérséklődni!
Megjegyzés: a Szaturnusz megvárja a Jupiter jegyváltását és csak július 20-án fog direkt mozgásba váltani. Úgyhogy most tényleg minden adott lesz!

5-én a Vízöntő jegyébe lépő Vénusz a levegős jegyű (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) szinglinknek lehet kedvező. Az biztos, hogy ezt követően 30 napig (április 5.-ig) Ámor nyila Őket veszi majd célba…

6-án 11 óra 41 perckor a Jupiter direkt mozgásba vált! És ezzel beindítja a vizesek és a földiesek “rakétáit”!

17-én a Merkúr belép a Halak jegyébe. A vizes jegybe lépő Merkúr csak tovább segíti a Jupiter ténykedését… Ha mással nem is, pozitív gondolatokkal egészen biztosan!


20-án a Nap belép a Kos jegyébe, s ezzel egy kis előzetest ad a tüzes és a levegős jegyek számára a július 16. utáni időszakról…

Efemerida 2014 március - Asztriopatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook