Efemerida: 2014 június


2014-06-01 07:15 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

A Nap jegyváltása ritkán vált ki eseményeket. A mostani azonban kívétel lesz! Hiszen a Rák jegyében lévő Jupiter fináléját, a jegybe lépő Nap fogja végigstatisztálni...

A finálé ebben az esetben nem egy hatásfokozó kifejezés. Ugyanis ritkán fordul elő, hogy a Nap - a Jupiter jegyváltását ugyanabban a jegyben végigkísérje - márpedig június 21. és július 16. között pontosan ez fog történni! Olyan lesz ez az időszak, mint a film végén a happy end.

Gyakorlatilag a Jupiter ekkor fejti ki a legerőteljesebben a hatását. Ekkor adja majd a legtöbb ajándékát, melyet leginkább: a Rákok, a Skorpiók, a Halak, - kisebb mértékben a Bikák, a Szüzek és a Bakok fognak majd élvezni. Az esetek többségében mindez kézzelfogható eredményeket jelent!

A többiek - vagyis a tüzes (Kosok, Oroszlánok, Nyilasok) és a levegős (Ikrek, Mérlegek, Vízöntők) jegyek szülöttei se keseredjenek el! Ők Július 16. után kapnak majd a Jupiter ajándékaiból, ahogy a bolygó belép az Oroszlán jegyébe.

Nos,

7-én a Rák jegyében lévő Merkúr hátráló mozgásba vált. Irányváltását csak a bolygóra érzékenyek fogják megérezni - a többség nem.

9-én a Neptunusz vált irányt. Hátráló mozgásba váltva az álmokat fogja racionalizálni. Fogalmazzunk úgy, hogy a vizes és a földies jegyek számára segít kiválasztani a teljesíthető álmokat. Vagyis érintettként - ami után ezt követően vágyakozni fogsz, nagy esélyekkel az fog valóra válni a Nap jegyváltása után.
(Tudod?! A fináléban!)

17-én a még mindig hátráló Merkúr visszalép a saját jegyébe (Ikrek). Jegyváltását már jobban megérezzük. Gondolatainkat fogja felpörgetni, ami nemcsak felületessé, de egy kicsit csacsogósabbá is tehet bennünket… (Vigyázz a titkaidra!)

21-én a Nap belép a Rák jegyébe, s kezdetét veszi a FINÁLÉ!

23-án az Ikrek jegyébe lépő Vénusz: a tüzes és levegős jegyek számára már ajándékot is fog adni.
Azaz kézzelfogható ízelítőt a Jupiter júliusi jegyváltásából.

2014 június efemerida - Asztropatika.hu

Ha tetszett a bejegyzés, az Asztropatika Facebook oldalán kattints a TETSZIK gombra és oszd meg az ismerőseiddel!
 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook