Efemerida: 2014 július


2014-07-01 09:34 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 16 db

Az év legjobban várt, s egyben legmozgalmasabb hónapjához érkeztünk. Három lassú mozgású bolygó (Jupiter, Szaturnusz, Uránusz) is jegyet vagy irányt vált…

.. vagyis hatásokban és eseményekben nem lesz hiány! Sajnos a világpolitikai események tekintetében sem. A Szaturnusz miatt érdemes lesz figyelni Izraelre és az arab világra, az Uránusz miatt pedig Oroszországra. De…

 

.. mivel ez az utolsó - bárki számára elérhető bejegyzés, ezért most kizárólag csak a Jupiter jegyváltásával foglalkozunk, ami a többség számára a legnagyobb segítséget fogja nyújtani!

 

Nos, 

Július 16-án 11 óra 30 perckor a JUPITER belép az OROSZLÁN jegyébe. 

 

A tüzes jegybe lépő JUPITER igazán otthon érzi magát a jegyben, ezért a hatásait AZONNAL ki is fejti. Vagyis a KOS, az OROSZLÁN és a NYILAS jellegű emberek (Tudod?! Aszcendens, Nap, Hold) a jegyváltás követően szinte azonnal érezni fogják a JUPITER áldásos hatásait. Sőt! Orbiszon belül már néhány nappal korábban is.

 

Mit fog okozni?

 

Kézzelfogható lehetőségeket! Azaz érintettként ne lepődj meg, ha az álmaid és a vágyaid egyik pillanatról a másikra valóra válnak. Az elkövetkező 1 évet ugyanis a bőség fogja uralni: lehetőségekben és testsúlyban egyaránt! Vagyis VIGYÁZZ a kilókra, mert a Jupiter tranzitja idején sokkal könnyebben jönnek (de szerintem ezt már érzed is!).

 

Mit tegyél?

 

Használj ki minden lehetőséget! Minél több lehetőséget ragadsz meg, annál biztosabb lesz a jövőd. Nem lesz könnyű, hiszen a JUPITER mindent megtesz majd azért, hogy a kézzelfogható ajándékaival kényelmet ébresszen benned. 

 

Egy egyszerű hasonlattal élve olyan ez, mintha kapnál tőle egy zacskó aranyat! Rád bízza, hogy azzal mit kezdesz. Ha akarod feléled, ha akarod visszaforgatod… 

 

Ha nem kényelmesedsz el, ha minden lehetőséget megragadva most “ütöd” a forró vasat, akkor biztos lehetsz abban, hogy az elkövetkező 12 évben a mostaninál is SOKKAL NAGYOBB “zacskók” várnak majd rád. Fogalmazzunk úgy, hogy a “zacskó arany” a JUPITER vizsgája! 

 

Oké,

a JUPITER mostani jegyváltása a NYILAS jellegű embereket fogja komoly próbatétel elé állítani!

 

Érintettként NEM 1 zacskót aranyat fogsz kapni, hanem hármat! Vagyis július 16. után a legtöbb ajándékot Te fogod kapni, de csak december 23-ig…

 

Ekkor lép be a SZATURNUSZ a NYILAS jegyébe, és kezdődik el az életed eddigi legnagyobb vizsgája. Nem kis bölcsességre lesz szükséged ahhoz, hogy ebből nyertesként kerülj ki. A lényeg: amit ajándékot kapsz, azt becsüld meg és NE ÉLD FEL! Az elkövetkező hónapokban érj el bármilyen sikereket: maradj olyan szerény, mint amilyen most vagy… (A Szaturnuszi vizsgához szükséges bölcsességhez itt találsz segítséget!)

 

 

A JUPITER jegyváltása nemcsak a tüzes, a levegős jegyeket is érinteni fogja. Vagyis az IKREK, a MÉRLEGEK és a VÍZÖNTŐK is számíthatnak kézzelfogható ajándékokra. 


 

Érintettként (KOS, OROSZLÁN, NYILAS, IKREK, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ) kívánok neked minél több lehetőséget, a rád váró ajándékok megtartásához pedig annál is több bölcsességet.

 

 

 
Efemerida 2014 Július - Asztropatika.hu

Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook