A Szűz jellemzése


2013. április 25. 11:58 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Mivel ösztönösen rettegsz a kiszámíthatatlan dolgoktól és a meglepetésektől, ezért a kritikus alaptermészetednek szüksége van a keretek által nyújtott biztonságra. Azaz fontos, hogy ismerd az életed övező határokat, legyen szó akár a munkáról vagy az érzelmekről.

Fenntartásaidból eredően, a külvilágból érkező hatásokkal szemben bizalmatlan vagy, ezért igyekszel minden dolgot a megfelelő helyre tenni.

Ez a fajta rendszerező hozzáállásod azonban alkalmassá tesz arra, hogy a mások által lényegtelennek tűnő apróságokat is észrevedd. Mivel ezeket magadban tartani nem tudod, így a kritikáid hamar felszínre kerülnek. Ezek többségét ugyan segítségnek szánod, a legtöbben ezt mégis félreértelmezik.

Önbizalomhiányod hátterében az áll, - hogy nem szereted magad. Ezért érzel lelkiismeret furdalást, amikor a szeretteid helyett önmagadnak vennél, vagy adnál valamit...

Esetedben az érzelmeket a szellemiség ébreszti fel. Vagyis tudnod kell, hogy miért vagy szerelmes. Kapcsolataidat a hűség mellett, a határtalan gondoskodás jellemzi. Így akár egy "szolga", úgy teremted meg a családodnak mindazt a kényelmet és biztonságot, amelyet Te magad talán sosem, vagy csak mérsékelten élvezel.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: az idegrendszer, a gyomor és az altest. Túlzott aggódásodból eredően bőrbetegségek, illetve hipochondria előfordulhat.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: