Efemerida: 2013 Július


2013-07-01 07:08 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

8-án a direkt mozgásba váltó Szaturnusz visszatér, hogy katedrára szólítsa a Skorpiókat és a Bakokat. 17-től a hátráló mozgásba váltó Uránusz okozhat eseményeket a tüzes és a levegős jegyűeknek - nem feltétlenül rosszat!
 

Skorpiók és Bakok FIGYELEM!
Ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad a két jegy valamelyikében áll, akkor kérlek, figyelj!

Néhány hónapnyi szünet után, 8-tól a Skorpió jegyében lévő Szaturnusz újra direkt mozgásba vált. Irányváltásával egy időben előkerülnek a régi - NEM megoldott feladatok, illetve olyan újak is, amelyek előszeleit az elmúlt 4 hónapban, érintettként már megtapasztalhattál...

Ezek a feladatok - akár pozitív akár negatív eseményekről legyen szó - szinte minden esetben nyomasztó terhet jelentenek. Pozitív események esetén például terhet azért, hogy a rád váró nagyobb kihívásoknak vajon megtudsz-e felelni? Ne aggódj! Képes vagy rá. Ugyanis a Szaturnusz soha nem bízna rád olyan feladatot, amiről ne tudná, hogy nem lennél képes megoldani. Ne feledd! A Jupiterrel ellentétben a Szaturnusz előbb leckéztet, utána jutalmaz. Vagyis, ha sikerül a feladatait megoldanod - mindennél nagyobb jutalom vár rád.

A kicsit más a helyzet a visszatérő feladatoknál. Ebben az esetben a Szaturnusz olyan feladatokat dobál eléd, amelyeket hónapok, esetleg már évek óta magad előtt görgetsz. Megoldásuk esetén a jutalmad az lesz, hogy megszabadulsz tölük. Ellenkező esetben újra és újra - kicsit másképp csomagolva - mindig visszatérnek.

Tehát, ha visszatérő feladattal találkozol - próbálj meg mindent elkövetni annak érdekében, hogy megold!
Hidd el, sokkal könnyebb lesz az életed nélkülük! Arról nem is beszélve, hogy ezeket a feladatokat éppen azért kapod, mert ezek azok a dolgok, amelyek visszatartanak téged. Ezért is dobálja vissza mindaddig, amíg nem oldod meg.


Tényleg, a Bakok miért is?
Az uralmi csere miatt. A Skorpiók uralkodója a Plútó jelenleg a Bak jegyében, míg a Bakok uralkodója a Szaturnusz a Skorpió jegyében jár. Vagyis a két uralkodó helyet cserélt. Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy a Szaturnusz és a Plútó mindkét jegyre hatással van.


Kosok, Oroszlánok, Nyilasok, Ikrek, Mérlegek és Vízöntők FIGYELEM!

17-én a Uránusz hátráló mozgásba vált. Noha a lassú mozgású bolygók inkább direkt mozgásban váltanak ki eseményeket, a különc Uránuszt ez nem nagyon érdekli. Ő hátráló mozgásban is kiválthat eseményeket. Viszont nem feltétlen rosszakat!

Az Uránusz a legzseniálisabb tanácsadó. Ezért érintettként érdemes lesz figyelned a szikráira. (Uránuszi szikráknak nevezzük a hirtelen, semmiből felbukkanó ötleteket!)

Vagyis semmi más feladatod nincs, mint 17.-e után figyelni és felírni az ötleteid. Ez utóbbi nagyon fontos, ugyanis amilyen hirtelen jönnek ezek a gondolatok, ugyanolyan hirtelen el is felejted őket, ha nem jegyzeteled fel. Ami pedig ezeket az ötleteket illeti: a többségük aranyat ér. Idővel erre úgyis rájössz majd...

Efemerida 2013 július - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook