Efemerida: 2013 Augusztus


2013-08-01 11:32 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 13 db

Ebben a hónapban egy kis pihenő jön, hiszen a lassú mozgású bolygók nyári szabadságukat töltik. Nem úgy a mindennapok hangulatáért felelős gyors mozgásúak...

8-án a Merkúr lép be az Oroszlán jegyébe, s ezzel a tüzes jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) számára okoz egy kis aktivitást.

16-tól a saját jegyébe (Mérleg) lépő Vénusz varázsolja kellemesebbé a levegős jegyűek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) és a párkeresők napjait. (Augusztus 16 és szeptember 11. között a Vénusz a saját jegyében tartózkodik. Ebben az időszakban Ámor különösen aktív!)

23-tól a Szűz jegyébe lépő Nap miatt a racionalitásé lesz a főszerep, melyet 24-én a Napot követő Merkúr csak tovább fokoz.

28-tól az Oroszlán jegyébe lépő Mars fog kellően jó lendületet adni a szabadságukról visszatérő levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) és a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) jegyűek számára.

Asztropatika efemerida: 2013 augusztus


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook