Efemerida: 2012 április


2012-04-01 13:05 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 22 db

Jupiter előfutáraként a Vénusz: 3.-tól ízelítőt ad az Ikrek, a Mérlegek és a Vízöntők számára mindabból a jóból, ami júniustól vár rájuk. És a jónak ezzel még nincs vége...


4.-én a direkt mozgásba váltó Merkúr szabad utat ad a kreativitásnak és a gondolatoknak.
(Ha március 13 és április 4 között úgy érezted, hogy a gondolataid akadályokba ütköztek, akkor ez az irányváltás kifejezetten kedvező lesz a számodra!)

10.-én lesz a hónap legjelentősebb Asztrológiai eseménye, amikor is a Plútó retrográd mozgásba vált. (Az irányváltás hatásaira egy későbbi bejegyzésben részletesen visszatérünk!)

14.-től egyik pillanatról a másikra végre megszűnik az a fajta fáradság-érzés, amit január végétől a Mars retrográd mozgása sokaknál okozott.
(Ha a Mars irányváltásaira érzékeny vagy, akkor bizony az elmúlt 2 hónapban gyakran érezhettél fáradságot, napközben akár álmosságot. Többek között miatta sem volt kedved, szinte semmit sem csinálni... Ennek hamarosan VÉGE!)

19.-től a Nap megvilágítja, azaz aktívvá teszi a Bika jegyében lévő Jupitert. Ennek leginkább a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vizes (Rák, Skorpió, Halak) jegyek szülöttei fognak örülni, hiszen számukra eljön a kézzelfogható lehetőségek ideje, - ami egyébként május 20-ig a Nap következő jegyváltásáig fog tartani.

Asztropatika Efemerida: 2012 április


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook