Efemerida: 2018 Március


2018-03-01 06:44 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

A hosszúra sikeredett téli pihenő után kezdenek feléledni a bolygók. Az év egyik legmozgalmasabb hónapjához érkeztünk, ami ráadásul egy FONTOS üzenetet is tartogat a Skorpiók és a Bikák számára…


Havi hatásnaptár:

2018 márciusi hatásnaptár - Asztropatika.hu

A kék hatásnak köszönhetően a Bak és a Rák szülöttei továbbra is sorsfordító események előtt állnak. Azaz olyan pozitív vagy negatív életesemények előtt, amelyek hosszútávra meghatározhatják az életüket. Nekik érdemes továbbra is higgadtan és tisztán gondolkodniuk.
Amúgy menet közben bármilyen furcsaságot is éreznek (például punnyadást), a többségük számára a sorsfordítás inkább pozitív lesz.

Az Oroszlánoknak és a Vízöntőknek továbbra is érdemes észnél maradniuk, hiszen a március 20-ig tartó barna hatás alatt hozhatnak olyan meggondolatlan döntéseket, amit megbánnának.

Amint látod a legtisztább hónapja a Kosoknak lesz! Csupa zöld - lehetőségekkel és ajándékokkal teli hatás vár rájuk, ahogy március 31-ig a Mérlegekre is. De a többiek sem panaszkodhatnak. 

A Skorpióknak és a Bikáknak azonban ajánlatos óvatosnak lenniük! Szerencsére ahogy másokra, úgy márciusban rájuk sem vár piros hatás, mégis a Jupiter március 9-én történő irányváltására érdemes felkészülniük. Március 9-én a Skorpió jegyében lévő Jupiter pihenőre tér, vagyis hátráló mozgásba vált. irányváltásának egyik legjellegzetesebb hatása, hogy átmenetileg megszünteti a azt a védőhállót, amivel eddig a Skorpiókat és a Bikákat védte. Másképp fogalmazva: a Skorpióknak és a Bikáknak március 9. és július 10. között - amíg a Jupiter hátráló mozgásban van - nem szabad feleslegesen kockáztatniuk. Továbbra is bízhatnak az életüket alakító szerencsés körülményekben, de eszük ágába ne jusson tizenkilencre lapot húzniuk. Inkább becsüljék meg azt amit eddig kaptak, és azt építgessék szépen lassan. Július 10. után ahogy a Jupiter felébred és kinyitja bőségszaruját, úgy is az egekbe emeli őket. A hónap bolygómozgásai:

6-án 08 óra 34 perckor a Merkúr belép a Kos jegyébe
Jegyváltása a Kos szülöttein kívűl, a tüzes Merkúrral (Kos, Oroszlán, Nyilas) rendelkezőket is felrázza. Nekik jobbnál jobb ötleteket és gondolatokat fog adni, vagyis szellemi erőt!

7-én 0 óra 45 perckor a Vénusz belép a Kos jegyébe
.. és meglapozza, hogy a március egy igazán klassz hónap legyen a Kosok számára! Vágyakat fog ébreszteni, amit a Kosok könnyen elérhető célokká fognak konvertálni. 

9-én 5 óra 45 perckor a JUPITER hátráló mozgásba vált
irányváltását mindannyian megérezzük majd - a választásokhoz közeledve mi Magyarok egy picivel jobban, ahogy a Skorpiók és a Bikák szülöttei is. A pihenőidejét töltő Jupiter nem csinál semmit. Ebből eredően VÉDELMET sem nyújt, ezért ilyenkor ajánlatos egy picivel óvatosabbnak, azaz szerényebbnek lennünk. Ami a választásokat illeti… Magyarország Nyilas ország, ezért a Jupiter mozgása kiemelt hatással van ránk. Mivel a választások retrográd Jupiter idején lesznek, ezért várhatóan azok a pártok fognak csalódni, akiknek a legnagyobb lesz majd az arcuk, és azok fognak eredményt elérni, akik alázatosak maradnak. Tudod?! A nagyképűség egy előrejelző állapot, amit akkor érzünk mielőtt pofára esnénk. Nos, a leggyakrabban retrográd Jupiternél szokott bekövetkezni a pofára esés. Retrográd Jupiter idején ajánlatos szerénynek és alázatosnak maradnod. A Jupiter ezt fogja jutalmazni, minden mást büntetni.

17-én 17 óra 40 perckor a Mars belép a Bak jegyébe
A legjobb hír a szorgalmas és a dolgos embereknek. Vége a punnyadásnak! A bak jegyében lévő Mars extra energiát ad az összes tenni akaró ember számára.

20-án 17 óra 15 perckor a Nap belép a Kos jegyébe
és amint a fenti táblázatból is látható: a Kosok reményeit, kézzelfogható lehetőségekké és ajándékokká változtatja! 

23-án 01 óra 19 perckor a Merkúr hátráló mozgásba vált
Merkúr mozgására érzékenyek FIGYELEM! Még véletlenül se keseredj el, ha mondjuk 23. után a dolgaid egy kicsit akadozva mennének. Nincs veled semmi baj! A hátráló Merkúr okozza ezeket a kitérőket. A jó hír, hogy ez nem tart sokáig! Április 15-én a Merkúr direkt mozgásba vált. egy szó mint száz: ha érzékeny vagy a Merkúr irányváltásaira, akkor retrográd Merkúr idején (március 23. - április 15.) lehetőleg ne hozz nagyobb döntéseket. Az életed meghatározó nagyobb döntésekkel várj addig, amíg a Merkúr direkt mozgásba vált. 

31-én 05 óra 53 perctől a Vénusz belép a Bika jegyébe
A táblázatból jól látható, hogy a jegyváltás hatására a Bikák élete egycsapásra könnyebbé válik. nem csak vágyakat és célokat fognak kapni, hanem kézzelfogható ajándékokat is. VISZONT! Nem szabad elfelejteniük, hogy a Jupiter időközben már pihenőre tért… azaz fogadják el bátran mindazt amit az élet felkínál, de ne legyenek telhetetlenek - főleg ne húzzanak 19-re lapot.

 

2018 márciusi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook