Efemerida: 2017 Március


2017-03-01 11:04 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Az elmúlt időszak nehézségei - aggódásai, félelmei és kételyei után - végre egy klassz hónap elé nézünk. Köszönhetően a kedvező hatásoknak: most erőt és önbizalmat is gyűjthetünk!


A hónap bolygómozgásai:
4-én a Kos jegyében lévő Vénusz hátráló mozgásba vált.
10-én a Mars belép a Bika jegyébe.
13-án a Merkúr belép a Kos jegyébe.
20-án a Nap belép a Kos jegyébe.
31-én a Merkúr belép a Bika jegyébe.

Részletesebben:

Március 4-től…
A hátráló mozgásba váltó Vénusz egy kicsit elvetheti a sulykot. Olyan dolgokat jelölhet ki vágyaink tárgyának, amelyek elérésére a meggyőződésünkön kívűl vajmi kevés az esély. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt hogy ilyenkor hajlamosak vagyunk ágyúval lőni verébre. Azaz mindent, még annál is többet megteszünk azért, hogy megpróbáljuk megszerezni azt, amit valószínűleg nem tudunk. Jó tanács: március 4 és április 15 között engedd el azokat a vágyaidat, amelyekkel kapcsolatban akár a falig is képes lennél elmenni, csakhogy végre elérhesd. És ne aggódj ezen vágyaid elengedése miatt - egyrészt mert április 15 után már úgy is másképp fogsz rájuk nézni, másfelől, ahogy elengeded jön helyette egy sokkal jobb. Fogalmazzunk úgy, hogy a SORS “örült nagy” vágyat ébreszt benned egy üveggolyó iránt úgy, hogy közben ott van a zsebében egy rád váró igazgyöngy. A lényeg: amiről úgy érzed hogy nem megy, azt engedd el.

 

Március 10-től…
A Bika és a Skorpió szülöttei (Aszcendens, Nap, Hold a jegyben) bátran ráléphetnek a “gázpedálra”. A céljaik elérését a Mars - extra energiával fogja támogatni. 

 

Március 13-tól…
Ahogy a Merkúr belép a Kos jegyébe, a gondolatok felgyorsulnak, az egyes szavak nagyobb jelentőséget kapnak és bizony esetenként akár szikrákat is gyújthatnak. Mire érdemes figyelned? Leginkább a kimondott szavakra. Ilyenkor egy-egy meggondolatlan szó miatt, könnyen kerülhetünk másokkal konfliktusba, vagy épp ellenkezőleg - bennünket érinthet meg jobban mások meggondolatlan szavai. A lényeg: te vigyázz a szavaidra, mások szavát pedig ne vedd komolyan. Amúgy a Kos jegyében lévő Merkúrt nagyon jól lehetne hasznosítani a problémáid megoldásában. Az biztos, hogy március 31-ig ha előveszed a nehézségeid, akkor a Merkúrod ötleteket fog adni (és nem is rosszakat!) a megoldásukra. Ezzel kapcsolatban egy tipp: vegyél elő egy üres papírt. A lap tetejére kérdés formájában írd fel a problémád. Például: hogyan tudnám megoldani ezt és ezt a problémám? Egy kicsit olvasgasd a kérdésed, majd hagyd, hogy a Kos jegyében lévő Merkúr - ötletek formájában a megoldásokat szállítsa neked. A legjobb az lenne, ha 5-10 percig - ami csak az eszedbe jut -folyamatosan írnál. Nem baj ha butaság, írd le! Mivel a Kos jegyében lévő Merkúr nem tud veszíteni, ezért biztos, hogy az ötleteid között ott lesz a győztes megoldás is! 

 

Március 20-tól…
A Nap megvilágítja a Kos jegyét, s egyben vele szemben lévő Mérleget is, ahol a Jupiter áll. Vagyis a megvilágítással előzetest fog adni a Jupiter június 9-én kezdödő 2. felvonásából, amikor is a Kos és a Mérleg szülöttei a SORS PÉNZTÁRÁHOZ járulhatnak. A lényeg: azon Kos és a Mérleg szülőtteknek, akiknek az élete még nem vett szerencsés fordulatot, nagy eséllyel ezt követően fog. 

 

Március 31-től…
A Merkúr belép a nyugisabb Bika jegyébe, s ezzel a gondolatokat racionálisabb mederbe tereli. Vagyis ekkor lesz érdemes újra elővenned a Kos jegyében született ötleteléseid és válaszaid a kérdéseidre (már ha készítettél ilyet), hiszen a Bika jegyében lévő Merkúrt a legjobb megoldás kiválasztásában állíthatod a segítségedre.

2017 márciusi efemerida - www.asztropatika.hu

 

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook