Efemerida: 2016 November


2016-11-01 10:36 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 13 db

Ebben a hónapban két fontos hatás fog életre kelni. Az egyiket a Nyilasok és az Ikrek fogják megérezni, viszont előbb-utóbb mindannyian találkozni fogunk vele. Míg a másikat: minden jegy! A Nyilasokat és az Ikreket érintő hatást MUSZÁJ megismerned! 

 

A Nyilas jegyében lévő Szaturnusz megállíthatatlanul robog a saját jegye felé (Bak). Vagyis igencsak aktív! A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy az érintettek számára bármikor kiválthat egy életeseményt. (Egyébként nem csak az érintettek számára, a születési horoszkópodtól függően akár neked is!) Hogy hogyan váltja ki az eseményeket, arra egy tökéletes iskolapéldát láthatsz a Merkúr és a Nap jegyváltásán keresztül! De mielőtt erre térnénk, lássuk a többieket! 

 

November 9.
Érintettek: a levegős és a tüzes Aszcendenssel, Nappal, Holddal vagy Marssal rendelkezők. 
A minden szikrára reagáló Mars, belép a szikrákat szóró Vízöntő jegyébe. Kettejük találkozása már-már egy energiabombával is felér. Mindenesetre az borítékolható, hogy az érintettek reakciói lényegesebben gyorsabbak lesznek, ahogy a cselekvőerejük nagyobb. TIPP: érintettként november 9. utánra tervezd a nagyobb feladataid!
(Ez a jegyváltás a világpolitikai eseményekre is hatással lesz! Különös tekintettel az Amerikai elnökválasztásra, illetve Oroszországra!)

 

November 12.
Érintett jegyek: Bak, Rák
A Bak jegyébe lépő Vénusz szinte biztos, hogy nem üres kézzel érkezik! Hiszen november 12. előtt a Nyilas jegyében járva találkozott a Bakok és a Rákok szülőatyjával (Szaturnusszal). Aki nem mellesleg egy csomagot adott át neki azzal a céllal, hogy a Bak jegyébe érve a gyermekeinek kézbesítse. A csomagban erő van és biztatás, meg persze egy kis cukorka is. Más szavakkal egy kis előzetes mindabból, amit 2017 decembere után a hazatérő Szaturnusz fog nyújtani a gyermekeinek. 

 

November 12. és 21.
Érintett jegyek: Nyilas, Ikrek
November 12-én a Merkúr, majd 21-én a Nap is belép a Nyilas jegyébe. Jegyváltásukkal csatlakoznak a jegyben lévő Szaturnusz mellé, amellyel kiváltják a Szaturnusz egyik legfontosabb hatását! Az esetek 80%-ban a Szaturnusz nem vált ki eseményeket, helyette inkább kiprovokálja. (Gondolj csak a gyermekeire a Bakokra vagy a Rákokra - gyakran használják ezt a technikát!) 

A provokáláshoz a Merkúrt használja. Olyan gondolatokat ültet el az érintettek fejében, ami cselekvésre buzdítja őket. Ez a gondolat, napról napra erősebb lesz, mígnem megérkezik a cselekvést kiváltó jel: a Nap jegyváltása. Mit jelent ez a jelen helyzetben? Az éppen vizsgázó Nyilasok és a Ikrek közül, sokan fogják a rájuk nehezedő terhek hatására azt érezni, hogy most már aztán tényleg muszáj valamit lépni. Ez az érzés 12. után napról-napra egyre erősebb és sürgetőbb lesz. Ahogy 21-én a Nap belép a Nyilas jegyébe már a bátorságuk is meglesz ahhoz, hogy cselekedjenek. Miben rejlik a veszély? Abban, hogy a Szaturnusz hatására a Merkúr olyan gondolatokat ültet el - amely része a vizsgának, amely eleve hibás döntésre sarkal! Miért is? Mert a Szaturnusz azt tekinti sikeres vizsgának, ha képesek vagyunk felismerni a veszélyt. A Merkúrral veszélyt teremt, akarom mondani provokál...

Tehát, ha úgy érzed, hogy Nyilasként vagy Ikrekként az élettől leckét kaptál, akkor bármennyire is nehéz a gondolataidnak ellenállnod - NE HALLGASS a Merkúrodra. Inkább az adott dologgal kapcsolatban kérdezz meg 5 embert. Amit a többségük javasol: azt tedd! Még akkor is, ha az szöges ellentétben áll azzal, amit a Merkúrod sugall. Azonban ha ennél is biztosabbra akarsz menni, akkor ismerd meg ezt az életrendező és tervező rendszert. Kizárt dolog, hogy ne segítsen rendbe tenni az életed!

 

November 20.
Érintett az összes jegy! (Kiemeltebben: a Halak és a Szüzek)
04 óra 38 perckor a saját jegyében lévő Neptunusz direkt mozgásba vált. Irányváltásával újra előtérbe kerülnek az álmok. Mármint az álomnak tűnő célok, amelyek közül egy-kettő akár valósággá is válhat. Hogy ne csak egy-kettő váljon valósággá, a személyes “társasjátékod” 9. mezőjén használd ki a Neptunuszban rejlő tervező erőt! A lényeg: merj nagyokat álmodni, de az almaid tanuld meg rendezni és kezelni, hogy azokat később valóra is tudd váltani. 

2016 novemberi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook