Efemerida: 2016 Május


2016-05-01 06:03 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 10 db

Az elmúlt hónapokban tapasztalt hátráltatások, leckék és nehézségek után, igazi felüdülés lesz a Jupiter ébredése! Ez nem csak egy egyszerű irányváltás lesz, - sokak élete fog pozitívan megváltozni... 

 

 

Most lesz utoljára!
 

2019-ben a Bak jegyében bekövetkező CSÚCSTALÁLKOZÓ előtt, most lesz utoljára a Jupiter földies (Szűz) jegyben! Mitől olyan fontos a földies jegyben lévő Jupiter? Mert a földies jegyekben a magvetést szimbolizálja. Ezen időszakokban szokták a hozzád hasonló okos és szorgalmas emberek - anyagiak tekintetében - megváltoztatni az életüket. A 3 év múlva bekövetkező CSÚCSTALÁLKOZÓ miatt (ekkor lesz egyszerre a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó a Bak jegyében), ez a mostani hatás sokkal erőteljesebb lesz. Vagyis az elkövetkező hónapokban elültetett magok nem évekig, annál tovább fognak termést biztosítani. 

 

Felvetődhet benned a kérdés: 2019-ben a Bak jegyében mit fog csinálni? Az aratást! Azok számára akik most magokat ültetnek.

 

 

A hónap bolygómozgása!

9-én 13 óra 14 perckor a Jupiter direkt mozgásba vált. Ébredése elsősorban a Szűz és a Halak jegy szülötteire lesz hatással, de az említett csúcstalálkozó miatt, az összes jegy szülötteit érinti. 
Az elkövetkező 4 hónapban (szeptember 9-ig) - a legtöbb ember számára: kézzelfogható lehetőségeket, azaz bőséget fog adni.  

 

 

Nyilasok és Ikrek FIGYELEM!

20-án az Ikrek jegyébe belépő Nap, feledtetni fogja az elmúlt hónapok Szaturnuszi leckéit. Mitöbb a Jupiter is mindent megtesz, hogy a gyermekeit - még ha suttyomban is - de támogassa. Ezt a remek időszakot - a magvetés mellett - érdemes az esetlegesen még meglévő Szaturnuszi feladatok végleges megoldására kihasználni! 

 

22-én a Merkúr direkt mozgásba vált. Bár az irányváltását kevesen érzik majd meg, ettől függetlenül az esetlegesen még meglévő akadályokat fogja eltüntetni - mindamellett, hogy a biztosítja a gondolatok szabad áramlását. 

 

24-én a Vénusz belép az Ikrek jegyébe. Szerintem már mondani sem kell, hogy az Ikreket és Nyilasokat érintő jegyváltása csak tovább fokozza a Nap és a Jupiter áldásos hatásait. 

 

27-én a Mars belép a Skorpió jegyébe. Jegyváltása - energiát és lendületet adva a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyekre lesz hatással, de… egy kicsit megpiszkálja majd a Plútót is! Pontosabban figyelmezteti, hogy ha eddig még nem tette, akkor itt az ideje kárpótolnia a Bak és a Rák szülötteit - az elmúlt évek könnyeiért! Már csak azért is, mert 2017 decemberében a Szaturnusz hazatér… és nem örülne neki, ha szomorúnak látna a gyermekeit.A nem említett jegyekre, a korábbi efemeridákban lévő hatások vannak érvényben!

 

2016 Májusi efemerida - Asztropatika.hu

 

 

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook