Efemerida: 2016 December


2016-12-01 10:13 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 13 db

Az év utolsó hónapjában az összes gyors mozgású bolygó jegyet fog váltani - vagyis ötletekben, érzésekben és tettekben nem lesz hiány. Jelentősebb eseményt viszont az Uránusz irányváltása okozhat, és nem csak az egyéni sorsokban…

Noha nyugalmasnak néz ki a hónap, a gyors mozgású bolygók jegyváltásai okozhatnak meglepetéseket. Abban a tekintetben mindenképpen, hogy megváltoztatják az egyes dolgokhoz való hozzáállásunkat. Ez egyáltalán nem rossz, hiszen a megváltozott nézőpontok új, - a korábbinál jobb irányokat is mutathatnak. Egy szó mint száz: az év utolsó hónapjában lévő hatások minden segítséget megadnak ahhoz, hogy az elmúlt évet lezárd, valamint az előtted álló újat - a céljaid megtervezésével elindítsd. (A céljaid megtervezéséhez segítséget itt és itt találsz!) 

 

Mielőtt rátérnénk a Szilveszteri jó tanácsra, - lássuk ki, mikor, hogyan változtatja meg a nézőpontod!

December 2 és 19.
A Bak jegyébe lépő Merkúr - azon túl, hogy könnyen felültethet a maga racionalitásával a lelki-hullámvasútra, segíteni fog a dolgokat ésszerűbben - érzésektől elhatárolódva látni. Ezt a december 19-ig tartó időszakot KÖTELEZŐ tervezésre használnod. Hiszen az ekkor tapasztalható tisztánlátásod már önmagában is garanciát jelent a terveid megvalósításához. December 19-én a Merkúr hátráló mozgásba vált. Mivel ettől kezdve a figyelme már más dolgokra is kiterjed - az általa kiváltott hatások a továbbiakban tervezésre már nem ajánlottak. 

 

December 7.
Érintett jegyek: Vízöntő, Oroszlán
A Vízöntő jegyébe lépő Vénusz az érintettekben nem csak vágyakat és igényeket fog felébreszteni, hanem kézzelfogható ajándékokat is adni fog. Fogalmazzunk úgy, hogy a Vízöntők és az Oroszlánok gazdag karácsony elé néznek! 

 

December 19
A Szaturnusz jövő évi jegyváltása előtt, úgy kell nekünk a Halak jegyébe lépő Mars, mint egy falat kenyér. Ugyanis könnyen lehet, hogy segítségképpen a Mars megmutatja nekünk, hogy az élet mely területén kell majd alázatot tanúsítanunk. Aki figyel, annak igazi kincset érhet a Mars 2017 január 28-ig tartó tranzitja. 

 

December 21.
Érintett jegyek: Bak, Rák
A Bak jegyébe belépő Nap már 100%-ig a Szaturnuszról fog szólni. Ne feledd! A Bak jegyébe a Nap most lép be utoljára a Szaturnusz előtt - hiszen jövő ilyenkor a Szaturnusz már az otthonában fogja várni a jegyébe belépő Napot! Mit jelent ez? Valószínűleg azt, hogy az elkövetkező évek eseményeiből a Nap előzetest fog adni a Szaturnusz gyermekeinek. Kicsit olyan ez, mintha a Szaturnusz üzenetet küldene a Nappal, a gyermekeinek. Mindenesetre Bak vagy Rák szülöttként érdemes lesz figyelned a december 21-től kezdödő hatásokra. 

 

December 29.
Érdemes lesz észnél lenned Szilveszterkor!
A direkt mozgásba váltó Uránusz, pozitív és negatív értelemben egyaránt okozhat meglepetéseket!  Irányváltásának hatását karácsonytól lehet már érezni, ami egészen az új év első napjáig eltarthat. 

Mit okozhat? Először is a legfontosabb, hogy ebben az időszakban figyelj a semmiből felbukkanó - villámszerű megérzéseidre. Az Uránusz egyik jellegzetessége éppen az, hogy megmutatja a jövőt - mindazt, amit tenni szándékozik veled. A lényeg: ebben az időszakban VEDD KOMOLYAN a megérzéseid, és reagálj rájuk AZONNAL. Például: ha azt érzed, hogy te fogod megnyerni a Szilveszteri tombola fődíját, akkor vegyél tombolát!

Van azonban még valami, ami miatt észnél kell lenned!

A Szilveszteri rakéták és petárdák az Uránusz fennhatósága alá tartoznak. S mível Szilveszter előtt fog irányt váltani, már most biztosra vehető az átlagnál több baleset. Azzal idén lehetőleg ne annyira petárdázz, és a gyerekednek se engedd - ha pedig ki nem hagynád, akkor légy NAGYON körültekintő. A tűzesetekkel kapcsolatban is! Így ha otthonról elmész, húzz ki minden karácsonyi izzót vagy fényt a konnektorból és stb… (Ne feledd az Uránusz a Kos jegyében áll, és ők ketten együtt imádják a szikrát és a tűzet…) 

 

Más:
Az Uránusz irányváltásával kapcsolatban érdemes lesz figyelni az Oroszországgal kapcsolatos eseményekre! Illetve Kos országok lévén: Németországra és Angliára


2016 decemberi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook