Efemerida: 2015 Március


2015-03-01 08:28 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

A lassú mozgású bolygók közül idén elsőként: a Szaturnusz “mozdul” meg. Irányváltása 4 jegy számára lesz kiemelkedően pozitív! A Nyilasoknak és az Ikreknek csökkenti a terheit, a Skorpiókat és a Bikákat pedig kézzelfogható lehetőségekhez juttatja…

13-án a Merkúr belép a Halak jegyébe. 18 napig lesz a jegyben, s ez idő alatt a megérzések fontos szerephez fognak jutni. A Merkúrod jegyhelyzetétől függetlenül, érdemes lesz a megérzéseidre hallgatnod!

14-én a Szaturnusz hátráló mozgásba vált. A Nyilasok és az Ikrek számára ez egy kifejezetten jó hír, hiszen a vizsgáztatásuk egészen szeptember 18-ig félbeszakad! Vagyis az elmúlt hónapok terhei érezhetően csökkenni fognak. Sőt! Lesznek időszakok, amikor szinte teljesen el is tűnnek. A Skorpiók és a Bikák sem maradnak ki a jóból. Ők egyre több és több lehetőséghez jutnak, amivel június után NAGYON okosan kell majd bánniuk. (A miértekre az elkövetkező hónapokban még visszatérünk!)

17-én a Vénusz belép a Bika jegyébe. Ez elsősorban a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vizes (Rák, Skorpió, Halak) Vénusszal rendelkezőket érinti. Az Ő vágyaikat és igényeiket segít majd elérni.

20-án a Nap belép a Kos jegyébe. A jegyváltása kézzelfogható ízelítőt fog adni a Jupiter áprilisi irányváltásából, aminek eredményeként: a Kosok, az Oroszlánok és egy kicsit a Nyilasok számára is megnyílik a bőségszarú. Vagyis a Nap jegyváltása kézzelfogható eredményeket ígér a tüzes jegyek számára, ami áprilistól csak fokozódni fog.

31-én a Merkúr a Kos, a Mars pedig a Bika jegyébe lép be. A Merkúr jegyváltása csak tovább fokozza a tüzes jegyek eredményességét. 

A Mars jegyváltása, bár az összes földies jegyet (Bika, Szűz, Bak) lendülethez juttatja, elsősorban a Bikákat és a Skorpiókat fogja EXTRA energiához juttatni. Őket is csak azért, hogy júniusig minél több lehetőséget valóra válthassanak!

 

2015 március efemerida - asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook