Efemerida: 2015 Június


2015-06-01 09:42 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Az év egyik legfontosabb bolygómozgásához: a Szaturnusz visszalépéséhez érkeztünk. Ráadásul ebben a hónapban a Neptunusz is irányt vált, vagyis az igazán nagy hatások még csak most kezdődnek…

5-én a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe. Jegyváltásával a Jupitert fogja támogatni - az Oroszlánok, a Vízöntők, a Kosok és a Mérlegek legnagyobb örömére. Vagyis kizárt dolog, hogy a két szerencsebolygó egymás mellett állva, érintettként ne segítse elérni a céljaid!

12-én a Merkúr direkt mozgásba vált. Az irányváltása mindannyiunkra hatással lesz, hiszen ettől kezdve a Merkúr újra szabadon, mindenféle korlátozás nélkül gyűjtögetheti az információkat! (Az irányváltásban rejlő lehetőségeket leginkább a gondolkodva teremtők tudják kihasználni!)

Ugyanezen a napon, azaz 12-én a Neptunusz hátráló mozgásba vált! Irányváltását főleg a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülöttei fogják megérezni - mégpedig úgy, hogy az életükben a rózsaszín köd helyét a valóság, azaz a racionalitás váltja fel. Ami egyébként nem rossz, hiszen az eddig dédelgetett álmokból kiválasztja azokat, amelyeket az érintettek valóban el is érhetnek! A Neptunusz irányváltásának azonban van egy nagyon fontos mondandója is, ami egyben egy utolsó segítség a Skorpió és a Bika szülötteinek. Ugyanis azzal, hogy eltünteti a ködöt - megmutatja miről fog majd szólni a 15.-től kezdödő vizsgájuk. Vagyis megmutatja a “vizsgafeladatot”, és ad 3 nap felkészülési időd. Ez egy óriási segítség a részéről!


A hónap bolygómozgása

Ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad: a Nyilas, az Ikrek, a Skorpió vagy a Bika jegyében áll, akkor most mindennél jobban FIGYELJ!

15-én hajnali 02 óra 35 perckor a Szaturnusz visszalép a Skorpió jegyébe. A szeptember 18-ig tartó visszalépése bőven elegendő ahhoz, hogy az érintettek életét gyökeresen megváltoztassa.

A Szaturnusz visszalépésével…


.. a Nyilasok és az Ikrek lehetőséget kapnak, hogy az elmúlt hónapokban kapott sorsfeladataikat VÉGLEG megoldják! Ha szeptember 18-ig sikerül maradéktalanul megoldaniuk, akkor azt követően már nem leckéket, hanem lehetőségeket fognak kapni a Szaturnusztól. Nagyon nem mindegy. Ugyanis szeptember 18. után a nem megoldott feladatok, minden korábbinál nagyobb teherként fognak visszatérni. (A 3 hónapig tartó lehetőségnek ez az ára!)

.. a Skorpiók és a Bikák az életük legrövidebb, s talán az eddigi legkeményebb vizsgáját kapják - szerencsére nem mindegyikük! A tét ugyanis óriási lesz: minden vagy semmi. Akik sikeres vizsgát tesznek, azokra a minden vár, - akik viszont megbuknak, azokra hosszú-hosszú éveken keresztül a semmi. Mielőtt érintettként az élettől is elmenne a kedved, kérlek figyelj!

Ha a Szaturnusz vizsgára jelölt (az érintettek közül nem mindenkit jelölt arra!), akkor június 15. és szeptember 18. között olyan élethelyzetet fog számodra teremteni, amelyben az alázatod fogja vizsgáztatni. Ha az adott élethelyzetben nem leszel alázatos, akkor pótvizsga nélkül azonnal megbuktat - és mindent amid csak van, ami számodra fontos volt elvesz tőled. Ha viszont alázatos maradsz, akkor olyan lehetőségeket fogsz kapni szeptember 18. után, mint még eddig soha.

TIPP:
 Egy kis papírlapra írd fel a következő szavakat: alázat, megbocsátás, türelem, tisztelet
Majd tedd be a tárcádba vagy egy olyan helyre tűzd ki, ahol szeptember 18-ig láthatod. Hidd el sokat fog segíteni, ha egy olyan helyzetbe kerülsz...

 


21-én a Nap belép a Rák jegyébe. A jegyváltása egy kis előzetest fog adni a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülötteinek a Jupiter közelgő jegyváltásából! Vagyis egyre több pozitív hatás éri majd őket! Megjegyzés: a Bikák és a Skorpiók számára a Nap - az éppen aktuális vizsgájukban hatásfokozóként fog majd szerepet vállalni! 

24-én a Mars csatlakozik a Rák jegyében lévő Nap mellé. Jegyváltásával a vizes és a földies jegyeknek fog bátorságot adni, a céljaikhoz erőt biztosítani.

Júniusi efemerida - Asztropatika.hu
 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook