Efemerida: 2015 Augusztus


2015-08-01 06:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 18 db

Az év talán legfontosabb bolygómozgásához értünk. A Jupiter jegyváltása egyben az igazság pillanata is lesz, hiszen olyan jegyeket fog előnyhöz juttatni, amelyekkel a SORS - az elmúlt években mostohán bánt…

Mozgalmas egy hónap lesz...

A sort, máris egy “nagyágyú” kezdi! 2-án a Szaturnusz direkt mozgásba vált, ami azt jelenti, hogy most már megállíthatatlanul elindul a Nyilas felé. Szeptember 18-án éri el a jegyet, s egészen addig hatással lesz az érintettekre. Úgymint: a Bikákat és a Skorpiókat fokozatosan tehermentesíteni, az Ikreket és a Nyilasokat pedig emlékeztetni fogja a nem megoldott feladataikra…

7-én a Merkúr belép a Szűz jegyébe. Jegyváltásával mintha előkészítené a terepet a 11-én jegyet váltó Jupiter számára. Gyakorlatilag ettől kezdve a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vízes (Rák, Skorpió, Halak) jegyek szülöttei már érezni fogják, hogy valami nagyon jó dolog lóg a levegőben…

Oroszlánok, Vízöntők, Kosok, Mérlegek, Nyilasok és Ikrek FIGYELEM!
9-én a Mars, mintegy végszóra megérkezik az Oroszlán jegyébe. Egy nagyon intenzív, s egyben eredményes két napot fog okozni. Érintettként jelöld be ezt a két napot a naptáradban. E két nap alatt, tegyél meg MINDENT, még a mindennél is többet, hogy a céljaid elérd. Kizárt dolog, hogy ilyen hatások mellett az erőfeszítéseid ne kísérjék - csodával felérő eredmények!

 


A hónap (és az év!) bolygómozgása...

11-én délután 1 óra 11 perckor a Jupiter belép a Szűz jegyébe. Jegyváltása - szó szerint megváltás lesz a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vízes (Rák, Skorpió, Halak) jegyek számára.

Érintett vagy: ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad a felsorolt jegyek valamelyikében áll - illetve a Szűz jegyében kezdödő házaddal!

Az elkövetkező évek - köszönhetően a Plútó, majd később a Szaturnusz helyzetének - a földies és a vizes jegyekről fognak szólni. A Jupiter mostani jegyváltása ennek az időszaknak a kezdetét jelzi.
Vagyis a földies és vizes jegyek szülötteinek élete, az elkövetkező években határozottan javulni fog. (A többségnek biztosan!)


Skorpiók és Bikák FIGYELEM!
Bár a Jupiter jegyváltása után érezhetően kevesebb “békát” kell majd lenyelned, ettől függetlenül nincs felmentés! Ne feledd: a Szaturnusz szeptemberi jegyváltásáig - továbbra is alázatosnak kell maradnod! A kisértés miatt, talán még jobban, mint eddig.

 


23-án a Nap belép a Szűz jegyébe és csatlakozik a Jupiter mellé. Gyakorlatilag ekkor fog megnyílni a Jupiter bőségszarúja, és kezdi el osztogatni a kézzelfogható ajándékait: a földies és a vizes jegyeknek.

27-én a Merkúr azzal a nem titkolt céllal lép be a Mérleg jegyébe, hogy észhez térítse azokat az Ikreket és Nyilasokat, akik elfelejtették megoldani a feladataikat. Az érintettek 3 hetet kapnak, hogy a nem megoldott feladataikat VÉGLEG lezárják - vagy arra, hogy beszerezzenek egy imakönyvet...

2015 Augusztusi efemerida - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook