Az üveg és a tartalma


2009-01-29 07:18 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Napjegyét szinte kivétel nélkül mindenki ismeri, sőt a legtöbben még az Aszcendensüket is! De vajon tudod-e, hogy mi a különbség a kettő között?

Nos, a legegyszerűbben egy üveg italhoz hasonlíthatnánk Őket, ahol az üveg az Aszcendens, a benne lévő ital pedig a Napjegy.

Más szavakkal: az utcán sétáló emberek, vagyis azok, akik kapcsolatba kerülnek veled, legelőszőr az Aszcendensed jegyének jellemzőit látják, azaz ebből vonják le a következtetéseiket, ezen keresztül ítélnek meg. Viszont akiket közel engedsz magadhoz, már a Napjegyed is megismerhetik. Ők lesznek azok, akik egyszer talán megkóstolhatják az üvegben lévő italt... (is!)


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook