Az egyetlen


2017-02-07 12:00 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 16 db

Ha azt kérdeznéd, hogy a születési horoszkópodban melyik az a bolygó amelyikkel akár már ma megváltoztathatnád az életed, akkor azt válaszolnám, hogy…


.. fejed felett keringő bolygók hatásai, egyetlen bolygó kivételével megváltoztathatatlanok. Annak az egy bolygónak a kivételével a többivel nemigen tudsz mit csinálni. Kicsit zagyván hangzik, de máris érteni fogod! 


Születésed pillanatában a bolygók jegy és ház helyzete, valamint azok fényszögkapcsolatai - pontosan meghatározták az összes lehetőséged, amelyeket életed során minimum és maximum elérhetsz. Vagyis az összes lassú mozgású bolygód kezében ott az “étlap”, amiből válogathatsz. 

Tudom, ez szomorú! De pontosan ezért sem lehet mindenkiből miniszterelnök. Ugyanakkor tény, hogy az egyes bolygók étlapján elég nagy a kontraszt - ami viszont reményt ad, hogy végeredményben még “bármik” lehetünk. 

Hogy pontosan mik lehetünk, illetve hogy milyen lehetőségeket rendelünk az "étlapról", azt a viselkedésünk határozza meg.  Egészen pontosan a gyors mozgású bolygóink által meghatározott tulajdonságaink, amelyekkel az egyes élethelyzetekre reagálunk. Úgymint…

- az önbizalmunk (Nap), hogy mennyire vagyunk képesek elhinni azt, hogy az étlapról nemcsak az olcsó menük közül választhatunk.
- a hangulatunk (Hold),
- a gondolkodásunk (Merkúr),
- a vágyaink (Vénusz),
- és a cselekvőerőnk (Mars).

Ha ránézel a felsorolásra akkor láthatod, hogy igazából csak egyetlen bolygóra van hatásod. A többinél, maximum csak választasz az előre meghatározott tulajdonságaid közül. 

Az önbizalmad megtudod változtatni? Eredmények nélkül - máról holnapra biztos hogy nem! A Napod megváltoztatásához hosszú idő kell. 

A hangulatod? Kérdezd meg a Rákokat, a Kosokat, vagy a Bakokat, hogy nekik sikerült-e már valaha? 

A vágyaid? Szerintem ezt lehet a legkevésbé befolyásolni. 

A cselekvőerőd? Ha olyan passzban van a Marsod, mert éppen nincs aki vagy ami motiválja, akkor az Isten nem mozdítja meg.

Maradt még egy: a gondolkodásod! Bizony ő az egyetlen, aki új ismereteket adva, képes benned vágyakat ébreszteni és a cselekvőerőd elindítani, a hangulatingadozásaidon átlendíteni - a sikereid révén az önbizalmad megnövelni - így összeségében a lassú mozgású bolygók által kiváltott lehetőségek között válogatni és ellavírozni. 

Vagyis a születési horoszkópodban a Merkúr az egyetlen, amivel az életed befolyásolhatod. Ő adja az ötleteket, hogy a többi bolygó étlapjából mit válassz. Ha folyamatosan képzed, ha támogatod abban hogy információkat gyűjtsön - akkor a legjobb menükből válogathatsz. Na ezért ne hagyd abba SOHA a tanulást! 

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook