A falon túl


2015-02-24 12:16 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 49 db

A legtöbben akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor megpróbálnak kitörni a börtönükből. Nem az a baj, hogy minden bátorságukat összeszedve kitörnek. Hanem az, hogy rosszkor...

Horoszkópodban a börtönt: a Plútó jelzi. Vagyis a ház amelyben áll, olyan életterületeket jelöl, ahol az események hatására a félelmeid börtönt építenek köréd. Egy olyan falat ami ugyan látszólag megvéd, viszont idővel egyre nagyobb teherré válik.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Plútó által jelzett életterületeiden olyan események történnek, amelyek félelmet váltanak ki belőled. A félelmeid védekezésre késztetnek. Azaz szépen lassan falat húzol magad köré, hogy ugyanazok a dolgok lehetőleg már ne ismétlődjenek meg. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy teljesen befalaztad magad. Ettől kezdve a Plútó, aki eddig a félelmet táplálta benned, a változtatás szükségességét kezdi el erőltetni. Vagyis egyre gyakrabban úgy érzed, ki kell onnan törnöd…

A helyzet meglehetősen faramuci. Hiszen az egyik oldalon ott vannak az emlékeid, amelyek azt mondják: ne tedd, mert a falon túl rossz dolgok várnak rád! Aztán ott van a Plútó aki azt mondja: változtass, mert amiben most élsz annál még a halál is jobb, - és különben is ha változtatnál, akkor egy sokkal jobb világ várna rád.

Hát… nem könnyű hinni egy olyannak, aki miatt éppen a börtön épült fel.


Mi van a fal mögött?

A helyzet az, hogy mindkettőtöknek igaza van! Ha rossz időben ütöd ki a falat, akkor a jelenleginél is rosszabb világ vár rád. Vagyis ebben az esetben a félelmeid nem lennének alaptalanok. Viszont ha jó időben, akkor a Plútó által sugallt jobb világ várna rád.

Mielőtt elkeserednél és azt gondolnád, hogy most semmivel sem lettél okosabb…
De igen! Ugyanis…

a “jó időzítés” pontosan meghatározható! 


FIGYELJ! Most jön az a rész, amit sokan elrontanak!

A Plútóhoz köthető életterületeiden (a Skorpió jegyében kezdödő házadban, és amelyik házban a Plútó áll!): csak akkor, de csak is akkor változtass, ha nincs mit vesztened.

Szóval,
mielőtt változtatnál, tedd fel magadnak a kérdést: ha változtatok, mi az amit elveszíthetek?

Ha semmit, akkor ne gondolkozz egy pillanatig se: változtass! De ha van veszíteni valód, akkor eszedbe ne jusson! Ugyanis ami a falon belül van, annak az ellentétét találod kívűl. Na ez a Plútó titka!

A mértéktelenséget az összes bolygó gyülöli. A Plútó még ennél is jobban. Ezért Ő a minden vagy a semmiben gondolkodik. Azaz, ha van valamid és úgy rombolsz falat a Plútó területein, akkor a semmit kapod. Ha nincs semmid, és minden bátorságod összeszedve változtatsz… akkor a falon túl a minden lesz a jutalmad.

A lényeg:
a Plútóhoz köthető életterületeiden csak akkor változtass, ha nincs vagy nagyon minimális a veszíteni valód!Segítségként:
itt találod a 12 ház jelentését


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook