Túlvilági segítők


2016. október 5. 11:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 36 db

Az emberek 97%-a nem is sejti, hogy mekkora erő rejlik a horoszkópjuk IV. házában. Ahogy azt sem, hogy egy egyszerű módszer segítségével 10x könnyebbé tehetnék az életüket…

Tudtad, hogy az Asztrológia “sötét” házaknak nevezi: a IV., a 8. és a 12. házat? Az elnevezés a titkokra utal, illetve arra, hogy ezen házakon keresztül vagyunk képesek kapcsolatot teremteni a földöntúli világgal. Vagyis meglehetősen misztikus házakról van szó. Közülük is kiemelkedik a IV. ház, ami a kaput szimbolizálja. Hiszen egykor itt léptünk be, és egyszer majd itt is térünk végleg haza.

Az említett házakban “fura figurák” vannak, s mindegyikben másképp viselkednek és teremtenek velünk - vagy mi velük - kapcsolatot. A gyerekek például, - akiknek még nem csukódott be teljesen a IV. házukban lévő “kapu”, nagyon is tisztán érzékelik ezeket a dolgokat. Ezért is látnak különös dolgokat, illetve félnek, amikor egyedül hagyjuk őket. 

Nos, 
hiszem és tudom, hogy a személyiségfejlesztés és a siker-elvek Asztrológiával való ötvözése csak hatékonyabbá teszi ezeket a módszereket és technikákat. A IV. házzal összefüggésben egy ilyen siker-módszerre szeretném felhívni a figyelmedet:

Gondoltad volna, hogy az emberek 97%-nak NINCSENEK leírt céljaik? Na és azt, hogy akiknek van azok 10x jobban élnek? Márpedig ezeket az adatokat, több egymástól független kutatás is alátámasztotta. 

Nem véletlen, hogy a személyiségfejlesztéssel foglalkozók egyik kedvence: a célok írása. Ezt a technikát több hazai és külföldi előadó is tanítja, és bármilyen furcsa még ők sem tudják pontosan, hogy miért is működik. A válasz a horoszkópod IV. házban rejlik. Az itt lévő “fura figurák”, a leírt célok kb. 70-80%-át utasításnak, ha úgy tetszik megrendelésnek tekintik! És ha a mindenhatótól kapott egyenlegeden elegendő lélek-kredit van (általában van!), akkor bizony szívest örömest segítenek a "megrendelésed" teljesítésében.

Akik ennek ízére ráéreztek, azaz tudják hogy működik, azok egy füzetben vezetve naponta leírják a céljaikat. Bár a célok helyes megfogalmazásáról több kiadványomban is már olvashattál, és a jövőben is majd olvashatsz, dióhéjban jöjjön néhány szabály:

- jelenidőben fogalmazd meg a célodat, mintha a kezedben tartanád, vagy éppen azt csinálnád.
(A jelenidőre a Merkúrodnak van szüksége! Ő ugyanis nem ismeri sem a múltat, sem a jövőt. Így a múltidőben vagy a jövőidőben megfogalmazott céljaidért a füle botját sem mozdítja meg. A jelenidőben megfogalmazott állítások viszont izgatják, ami arra sarkalja, hogy az adott céloddal kapcsolatban információkat gyűjtsön.)

- a leírt céljaid minden esetben pozitívak legyenek! EZ EGY NAGYON FONTOS SZABÁLY! Nem azért, mert a csapból is a pozitív gondolkodás folyik, - hanem azért, mert az írásban tett megrendeléseidre olyan “fura figurák” is lecsaphatnak, akiknek nem kéne. A lényeg: a céljaidban ne akarj senkinek se ártani. Van még valami, amiért nem ajánlatos negatív célokat megfogalmaznod: mégpedig az, hogy ezen céljaidnak horibilis ára van! Amennyiben HITELKÉPESNEK bizonyulsz úgy bármilyen kívánságodat teljesítik. A kérdés csak az, hogy megéri-e érte - akár generációkon át fizetni? (Tudod!? Hetedíziglen...)

Tehát, ha a céljaid naponta vezeted (10-12 elég!), akkor valóban kézzelfogható csodákat fogsz tapasztalni. Én például minden napomat úgy kezdem, hogy leírom a céljaim. Ezzel két legyet ütök egy csapással, hiszen egyrészt leadom a "megrendelésem" a "fura figuráknak", másfelöl emlékeztetem a Merkúrom a napi feladataira. 


Tudom, hogy a 8. és a 12. ház “fura figuráira” is kíváncsi lennél. A témában évek óta gyűjtöm az anyagokat és még évekig gyűjteni fogom az erről szóló könyvhöz - viszont addig is egy kis érdekesség velük kapcsolatban: 

a legfontosabb szabály, vagyis hogy kerüld a negatív kívánságokat - a 8. és a 12. házban is érvényes! A 8. házban lévő “fura figurák” a IV. házban lévő "kollegáikkal" ellentétben ugyan nem tudnak olvasni, “beszélni” viszont igen. A megértésükhöz különleges adottságok kellenek - melyet a 8. házban lévő bolygóid jeleznek. A 12. házban lévők viszont a legokosabbak! Hozzájuk sem írogatni, sem beszélni nem kell - őket a gondolatokkal is életre lehet kelteni. A 12. házzal analóg Halak például ezért álmodoznak folyton-folyvást. Ugyanis "gyárilag" tudják, hogy előbb-utóbb azzá válnak, amire a legtöbbet gondolnak. A tapasztalatok viszont egyértelműen azt mutatják, hogy a túlvilági segítők a IV. házban a legaktívabbak. Ha beszélni nem is, olvasni nagyon tudnak. A leírt célokat megrendelésnek, néha szerződésnek tekintik. S ha amennyiben kellő "egyenleggel" rendelkezel, úgy örömest teljesítik. 


Ajánló: 

A lélek-egyenlegedről, illetve a témáról bővebben a Jupiter könyve c. kiadványban olvashatsz!
 

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »