Mi vár rád?


2020. március 21. 10:12 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 66 db

Készítsd a horoszkópodat, mert ebben a bejegyzésben megnézzük milyen lesz az elkövetkező hónapokban a hangulatod, illetve mikor kell majd az egészségeddel kapcsolatban fokozottabban óvatosnak lenned...

 

Mielőtt belevágnánk a témába, egy fontos megjegyzés!

Sokan (ez több százat jelent) kérdeztétek:

"A Bakoknak, a Rákoknak és mindazoknak akiknek jókat jeleztél előre nem is lesz jó?"

Dehogynem! A helyzethez viszonyítva ugyanis semmi sem változott. A Bakoknak, a Rákoknak és mindazoknak akiknek jó időszak lett előrejelezve - valóban jobb, illetve könnyebb lesz. De hogy jobban értsd:

 

Föld - ország - ember


Ez a bolygók hatássorrendje. Az elmúlt évtizedekben különösebb hatás - leszámítva a 2008-as válságot nemigen érte a Földet. Így az emberek viszonylag zavartalanul, napsütéses háttér előtt élhették az életüket. A 3-as együttállással a napsütéses hátteret viharfelhők váltották fel. Az egyes jegyeket érintő hatások továbbra is érvényben vannak, hiszen a viharban is lesznek olyanok akiknek könnyebb lesz átvészelni, és olyanok is, akiknek nehezebb.

A dolog érdekessége, hogy a Földet és az országokat érintő hatásokat - még ha azokról korábban többször is beszéltünk! - mindaddig figyelmen kívűl hagyjuk, amíg az a saját kis világunkra nincs hatással. Most van.

Persze sokan mondhatják, hogy milyen igazságtalan az élet: éveket várok egy jó időszakra és tessék, most kap a világ a nyakába egy vihart. Lehet. Viszont mit szóljanak azok, akik a vihar mellett további terheket kapva elveszítik az állásukat, ne adj Isten a szeretteiket, vagy akár egymást hibáztatva a házasságukat... Vagyis a lényeg: a háttérhez viszonyítsd a hatásokat!

 

Oké,
ha kéznél van a horoszkópod, lássuk milyen hónapok előtt állsz, egyáltalán mikor kell az egészségedre fokozottan odafigyelned!

2 dolgot kéne a képletedből meghatároznod: az Aszcendensed jegyét, illetve azt a jegyet, amelyikben a 6. házad kezdődik.

 

Az Aszcendensed jegyének sorában lévő hatások, az általános hangulatodat mutatják meg.
A feltüntetett hatások pontosan jelzik, hogy milyen időszakok várnak rád. A zöld hatások, a helyzethez képest jó időszakokat mutatnak. A barna, a piros és kék hatások viszont olyan időszakokat, ahol érhetnek nehézségek. Természetesen ha ezekre odafigyelsz, akkor a problémák többségét elkerülheted, illetve jelentősen mérsékelheted. Egy szó mint száz: a nehezebb időszakokban légy sokkal körültekintőbb és meggondoltabb, nem utolsó sorban türelmesebb! Ja és ALÁZATOSABB!

 

A 6. házad jegyének sorában lévő hatások az egészségedre utalnak. A kialakult helyzetben természetesen mindenkinek figyelmesebbnek kell lennie, de ha barna, piros vagy kék hatást látsz a sorban, akkor az adott időszakban KÜLÖNÖSEN LÉGY ÓVATOS! Nyilván ebben a helyzetben a zöld hatás nem azt jelenti, hogy felelőtlen lehetsz, viszont azt igen, hogy a veszély mértéke kisebb. (Ha netán ekkor betegednél meg, biztos lehetsz abban, hogy felgyógyulsz!)

 

TIPP: amennyiben az anyagi helyzeted alakulására is kíváncsi vagy, úgy a naptárból keresd ki azt a jegyet is, amelyikben a 2. házad kezdődik. A házasságodat a VII. házad jegye mutatja:

 

2020 egészség naptár - asztropatika.hu

Megjegyzés: a kialakult helyzet való tekintettel a 2020-as Hatásnaptár és Varázsnapló, kedvezőbb áron július 2-ig elérhető el.

 

 

ui: Ugye tudod?! Holnaptól új szintre lép a világ. Akarom mondani a háttér...

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »