Az olasz Nap


2020. március 20. 10:46 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 15 db

A világ megrendülten nézi az Olaszországból érkező adatokat. Mindazon túl, hogy sokan a kezdeti könnyelműségükre fogják, egy lényeges dolgot figyelmen kívűl hagynak. Valószínűleg azért, mert nem is tudják, hogy...

.. a drámai számok mögött 2 dolog áll, s mindkettő Olaszország állatövi besorolásával hozható összefüggésbe.

Olaszország OROSZLÁN ország, s mint ilyen, meglehetősen érintett a Szaturnusz vasárnapi jegyváltásában. Ezzel kapcsolatban jogos a kérdés: "Miért kapják már most a pofonokat, amikor még meg sem történt a jegyváltás?" Azért, mert nem a vírus a lecke. A vírus csupán a terepet készíti elő a leckéhez, ami nem más, mint maguk a következmények. Vagyis Olaszországot azért érinti súlyosabban a vírus, mert Oroszlán országként érintett a Szaturnusz jegyváltásában.
Ami pedig a drámai számok másik okát illeti...

Kevesen tudják, hogy az állatövi jegyek közül az OROSZLÁN a legőszintébb. Mivel az uralkodó bolygója a Nap, ezért az Oroszlánok nem tudják, de nem is akarják eltakarni az igazságot. Vagyis egy dologban biztos lehetsz: a legőszintébb és legigazabb adatokat a vírussal kapcsolatban Olaszország adja. Más országokhoz képest ezért magasabbak a tőlük kapott számok. Ha már a Napnál tartunk... 

Kéznél van a horoszkópod?

Ami nagyban az kicsiben. Vagyis ahogy az Olaszok az országukkal kapcsolatosan, úgy te az életed azon területén vagy a legőszintébb és legigazabb, ahol a képletedben Napod áll! Az általa érintett életterületeidről sokszor magadtól, - ami ennél is lényegesebb: őszintén beszélsz. Másképp fogalmazva: a ház ahol a képletedben a Napod áll, olyan életterületeidet jelöli, ahol képtelen vagy hazudni. A legőszintébb és legigazabb ezen az  életterületeiden vagy.

Segítségként itt találod az egyes házakhoz köthető élterületeket. 

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

2 nap múlva a Szaturnusz belép a Vízöntő jegyébe, s ezzel szintet lépünk a Koronavírussal kapcsolatban. Országok őszintesége ide vagy oda, vasárnaptól mindenhol elszabadulnak a számok. Ha eddig kevésbé vetted komolyan, akkor most már ideje a fékre taposnod és megfogadni az egészségügyi szakemberek tanácsait. S nem feltétlenül a betegség miatt, mert azt a többségünk szinte meg sem érzi, hanem a következmények miatt. Amit viszont a Plútó szélsőségéből eredően éppen azok fognak majd a leginkább megszenvedni, akiket a betegség meg sem érintett. Gondolj csak a vírus gazdasági következményeire. Szóval most taposs a fékbe.

 

ui: Ne tedd el a horoszkópodat, mert holnap elővesszük a hatásnaptárt és egészen júliusig megnézzük, hogy számíthatsz-e, s ha igen mikor, betegségre!

uui: hétfőtől legyen nálad papír, ceruza, füzet... A Plútó hatásait kihasználva, együtt fogunk lemenni a mélybe, hogy előcsalogassuk mindazokat a dolgokat, amelyekből vidámparkot építünk!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »