Most figyelj!


2020. április 29. 12:35 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 46 db

Emlékszel? A 2019. decemberében létrejött hármas együttállásról és annak várható következményeiről már évekkel korábban beszéltünk. Most jöjjön egy újabb előrejelzés, melynek előkészületei éppen most zajlanak...

Az életünket meghatározó események sosem ad-hoc történnek. Minden eseménynek és történésnek hónapokig, nem ritkán akár évekig tartó előkészületei vannak - különösen a Plútó esetében. Gondolj csak 2008-ra amikor belépett a Bak jegyébe. Az általa akkor elindított gazdasági világválságnak is voltak előkészületei.

Mindez színtiszta ok és okozat - gondolhatnád. És igazad van! Csakhogy az ok és okozat nem mondja meg a pontos dátumot, mi viszont az Asztrológia segítségével igen, sőt még annál is többet... ahogy most, a soron következő jelentős dátum esetében!
 

2023. március 23-án a Plútó belép a Vízöntő jegyébe.
Jegyváltása MINDEN ESETBEN jelentős eseményt okoz, mégpedig ahhoz a jegyhez kötődően amelyikbe lép. Példákért ne is menjünk messzire... a 90-es években lépett be Magyarország jegyébe, vagyis a szabadságot szimbolizáló Nyilas jegyébe. Nálunk megtörtént a rendszerváltás, más országok pedig szerte a világban (főleg Európában) szabaddá és függetlenné váltak. Aztán jött a 2008-as jegyváltása és a Bak jegyéhez köthető: hatalom és pénz. Jelenleg is a Bak jegyében tartózkodik, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy még mindig a gazdasági válság árnyékában élünk...
 

Nos,
a 3 év múlva esedékes jegyváltása a korábbiaknál is jelentősebb lesz, hiszen a Vízöntő korszakunkban ez lesz a Plútó első debütálása a jegyben. Mit jelent ez? Hát azt, hogy 2023 után fogja lehelyezni az emberiség Vízöntő korszakának alapköveit.

Abban már most biztosak lehetünk, ahogy 2008 és 2023 között a gazdaságot változtatja meg, úgy 2023 után a DEMOKRÁCIÁT fogja. Ehhez eszközként a Vízöntő jegyéhez köthető elektromosságot, vagyis a digitalizációt fogja használni. Nagy esélyünk van arra, hogy a világban a Kínai modell fog érvényesülni. Azaz minden eddiginél jobban megfigyelnek majd bennünket. Könnyen lehet, hogy a Vízöntő Plútó idején eljön még az a világ, hogy kapunk egy chipet, amiben minden: a bankkártyánktól kezdve az összes iratunkig benne lesz.
 

Ami a DEMOKRÁCIA változásának irányát illeti... Példaként nézd csak meg a világ legnagyobb Vízöntő országát (Oroszországot). Ott milyen a demokrácia? Ne érts félre! Nem arra akarok kilyukadni, hogy az embereknek ott rossz lenne, csupán arra, hogy a Vízöntő égisze alatt az embereknek nincs szükségük több pártra vagy vezetőre. Egy is elég. Vagyis esélyes, hogy a Vízöntő jegyébe lépő Plútó nem az egymással marakodó - szanaszét húzó több pártok demokráciája felé tereli a világot, hanem az egyszemélyes demokrácia felé. Vagy... egy olyan, most még szokatlan megoldás felé, ahol az ellentétek kéz a kézben összefogva együtt kormányoznak. (Bárcsak ez lenne!) Nyilván léteznek más verziók is - ilyen lehet például a jelenlegi Magyar. Ne felejtsd el, hogy Magyarország Nyilas ország! S mint ilyen, a Napba nyilat lővő mentalitása miatt gyakran jár a világ előtt. Lehet, hogy ebben is?
 

Tehát a lényeg:
2023-ban a Vízöntő jegyébe lépő Plútó a DEMOKRÁCIÁT fogja megváltoztatni. Március 22-től a Szaturnusz jegyváltásával ennek előkészületei már elkezdődtek. Vagyis bizonyos események akár már most is utalhatnak a 2023 utáni évekre. A Szaturnusz július 2-án visszalép a Bak jegyébe, s ezzel az előkészületi események átmenetileg szünetelnek, viszont december 17. után gőzerővel folytatódnak: 

A Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter jegyváltása - Asztropatika.hu

 

Amint az ábrából is látszik, a Plútó számára a Szaturnusz és a Jupiter készíti elő a terepet. Ők fognak megágyazni azoknak a folyamatoknak, amelyek 2023 után hozzájárulnak majd a DEMOKRÁCIA megváltoztatásához. Úgyhogy érdemes figyelned az eseményeket, ahogy a legnagyobb Vízöntő országot is...
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »