A Mérleg jellemzése


2013. április 26. 14:47 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Alaptermészeted: az alkalmazkodás. Hiszen a környezet amelyben élsz, az emberek akik körbevesznek alapvetően meghatározzák a személyiséged. Ezért egy értékeket közvetítő környezet, illetve társ éppúgy felemelhet, ahogy a "semmit sem nyújtó" lesüllyeszthet.

Mások véleményére mindenkinél jobban adsz! Mivel senkit sem szeretnél megbántani, beszédedben és a döntéseidben egyaránt figyelembe veszed a környezeted igényeit. A különböző igények és szempontok vizsgálata azonban, mások részéről állandó visszaigazolást igényel. Ezért tűnsz gyakran bizonytalannak.

Valójában kiváló vezetői képességekkel rendelkezel, és a döntéseidet is már meghoztad, csak a magad finom eszközeivel így próbálod kimondatni másokkal a saját elképzeléseidet...

Harmóniával színezett személyiségedet, a saját nemed nem mindig jutalmazza. Egyszerűen a benned lévő "plusz" miatt konkurenciának, vetélytársnak éreznek. Többek között ez a magyarázat a velük vívott, ismétlődő harcaidra.

Kapcsolataidban egymást kiegészítve jelentkezik a szellemiség és az érzelem. Azaz a tartós kapcsolataidhoz mindkettőre szükséged van. Az egyensúly bármely irányba történő felbomlása, illetve az, hogy a kapcsolatod elején az érzelmeket jó előre megelőlegezed, vagyis elkápráztatásként sokkal többet nyújtasz, mint a másik, idővel problémákat okozhat.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a vese, a vesemedence és a rekeszizom. A túlzott aggódás, esetedben gyakori fejfájást okozhat.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »