Szeret - NEM szeret


2010. október 1. 11:14 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 15 db

Ha kíváncsi vagy rá, hogy kik azok akik SZERETNEK, - és kik azok akik NEM, akkor ez a bejegyzés NEKED szól! A meghatározáshoz szükséges, és a jelen bejegyzésben megtalálható táblázat érdekessége...

..hogy nem csak az Asztrológiai elemeket (Tűz, Föld, Levegő, Víz), - hanem a jegyek közti távolságot, illetve az azonos uralkodó bolygókat is figyelembe veszi.

A következő táblázat, tökéletesen használható a emberi kapcsolatok feltérképezésére:

 
A táblázat (bármelyik irányból nézheted!) segítségével, pillanatok alatt megállapíthatod két jegy kapcsolatát.

A pozitív (+) jelölés, olyan kapcsolatot jelez, amelyben a két fél, összhangban áll. Ezzel ellentétben a negatív (-) : súrlódásokat és ellentéteket feltételez. 

Az “S”, mint semleges jelölés esetén, a két hatás egyaránt érvényesül.


TIPP!
A táblázatot, nem csak a Nap-jegyek által jelzett alapkarakterek összevetésére használhatod, segítségével megnézheted a Hold (lelkivilág), - a Merkúr (gondolkodásmód), - a Vénusz (szimpátia) és a Mars-jegyek kapcsolatát is!

Ez utóbbira, egy példa:

Tételezzük fel, hogy a képletedben a Mars a Bika jegyében áll, - társad képletében pedig az Oroszlán jegyében. A Mars-jegyek kapcsolatát, a fenti táblázatban a két jegy metszéspontja mutatja: jelen esetben ez negatív (-), ami a Mars jellege miatt, a közös munkában vagy a célok elérésében: súrlódásokat és ellentéteket jelez.

Kapcsolatod erős vagy gyenge pontjainak feltérképezéséhez, vizsgáld meg Önmagad és partnered bolygóinak jegykapcsolatait!

2 vagy annál több, pozitív jelölés: komoly összetartó erőnek bizonyulhat!
 
4 vagy 5 negatív jelölés...
a végeredményt már úgy is sejted!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »