A tartós kapcsolat titka


2022. augusztus 8. 09:27 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

Párkapcsolatok tekintetében az egyik legfontosabb dolog az azonos lelki-hullámhossz. Azonban ez nem mindenkinek számít! Ugyanis vannak akik egy életet képesek leélni egy olyan ember mellett, akire...

 

- elég, ha csak felnézhetnek (Nap),
- akivel közösen harcolhatnak a célokért (Mars),
- akivel jókat dumcsizhatnak (Merkúr),
- aki kielégíti az igényeiket (Vénusz).

Szóval, amit egy kapcsolatban a megszokott dolgokon túl igazán szeretnél, azt az Aszcendensed jegye mutatja meg.

Ha tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) Aszcendensed van, akkor a Napot, a Vénuszt és a Marsot fogod előnyben részesíteni (kb. ebben a sorrendben). Esetedben egy olyan partner jöhetne számításba, akire fel tudsz nézni (Nap). Tartósan ugyanis soha nem köteleznéd el magad egy olyan valaki mellett, akire nem tudsz büszke lenni. Csak hab lenne a tortán, ha a társad iránt érzett büszkeséged egy mindent elsöprő szerelem is kísérné (Mars, Vénusz).

Ha földies (Bika, Szűz Bak) Aszcendensed van, akkor a Marsot és a Vénuszt fogod előnyben részesíteni. Ebben az esetben egy olyan partner mellett tudsz tartósan megmaradni, aki mellett biztonságban érzed magad (Vénusz), és akivel közösen küzdhetsz a célokért. Igaz, a Vénusz miatt egy kicsit szeretned is kell! De ezzel nálad nem lesz baj, hiszen egészen apró dolgot is képes vagy a másikban egy életen át szeretni.

Ha levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) Aszcendensed van, akkor a Merkúrt és a Napot fogod előnyben részesíteni. Esélye sincs melletted egy olyan embernek, akivel nem tudsz beszélgetni, akinek a szellemiségére nem tudsz felnézni. Vagyis számodra egy kapcsolatban: a kommunikáció döntő fontosságú lehet!

Ha vizes (Rák, Skorpió, Halak) Aszcendensed van, akkor a Holdat és a Vénuszt fogod előnyben részesíteni. Ebben az esetben olyan ember mellett tudsz tartósan megmaradni, aki a mindennapokban együtt lélegzik veled. Aki egy személyben lesz a szerelmed, a társad, a segítőd, a gyermeked, a szülőd… azaz a mindened.

 

Még valami!

Az Aszcendensed csak később fedi fel az igényeit. Ennek oka a számos dolgot eltakaró szerelemben rejlik. Viszont ahogy a szerelem múlik, az Aszcendens benyújtja a kívánságait. És ha a tüzes nem tud büszke lenni, ha a földies nem érzi magát biztonságban, ha a levegős nem tud dumcsizni, és ha a vizes számára a másik már nem jelenti a mindent… akkor bizony gondok lehetnek.

 

Jó tanács:

Ha úgy érzed, hogy a társad távolodik tőled, akkor add meg az Aszcendensének azt, amit akar! A leggyorsabban így mentheted meg a kapcsolatod. Ahogy a partnered is így menthetné meg, ha esetleg te távolodnál tőle.

Amúgy a kapcsolatainkat roppant egyszerűen lehetne kezelni. Ha mondjuk olyan dolgokat adnánk a másiknak amire valóban szüksége van, és nem olyanokat - amiről csak mi gondoljuk azt, hogy az jó neki…

.. és hogy mi jó neki? Azt az Aszcendensének jegye pontosan megmutatja. 

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »