Punnyadás


2018-02-28 10:18 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

Neked szól ez a bejegyzés, ha az elmúlt hónapokban egy kicsit furcsán érzed magad…

Tudod hogy mit kellene tenned, de úgy érzed mintha valami megmagyarázhatatlan erő visszahúzna?

Különösebb okod nincs rá, a legszívesebben mégis sírnál? 

Néha úgy érzed mintha a mellkasodra valaki ráülne?

Már azok az erőt adó kapaszkodók sem segítenek, amelyek korábban átlendítettek az ehhez hasonló időszakokon? 

Lassan kezded elveszíteni az erőd és a hited? 


NE TEDD! 

Ugyanis nincs veled semmi probléma. A helyzet az, hogy egy kicsit érzékenyebb az antennád a kelleténél, ezért is érzed másoknál jobban a Bak jegyében lévő Szaturnusz és Plútó együttes hatását.

A jó hír, - és minden előjel erre utal, hogy NAGY tervük van veled! Méghozzá nagyon is jó terveik. Viszont mielőtt a részletekbe beavatnának, vagyis az ajándékaikat odaadnák, meg kell győződniük arról, hogy valóban alkalmas vagy-e rá? Ezért a következőt teszik: 

életben tartják a korábbi céljaid, esetleg menet közben adnak hozzá reménykeltő ujjakat, viszont… punnyadásba taszítanak. Azaz olyan körülményeket teremtenek lelkileg és fizikailag egyaránt - hogy úgy érezd, mintha betoncipőben kellene rajthoz állnod.

A próbatétel lényege nem más, minthogy képes vagy-e önmagad legyőzve elindulni a versenyen. Ha minden nehézség dacára igen, akkor megkapod a céljaidat. Ha legyőz a punnyadás, akkor a céljaid megkapja helyetted valami más. 

Van azért még egy jó hír is! 

Április 18-ig van lehetőséged - önmagadon felülkerekedve elindulni. Azután a rád váró díjat, másnak osztják ki. 


A lényeg: 
nézd másképp a helyzeted! Mindaz amit most átélsz - és tényleg nem könnyű! - csupán egy teszt. Ha elindulsz a versenyen - azaz legyőződ a punnyadást és hozzálátsz a fejedben lévő céljaidhoz, akkor minden segítséget és támogatást megkapsz a két tesztelőtől. Ha nem indulsz el, úgy a céljaid szertefoszlanak. 

Nos, mi okozna neked nagyobb fájdalmat: punnyadni tovább és elveszíteni a céljaid, vagy önmagad legyőzve elindulni? 

 


Az olvasók kedvencei

 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • A gazdagság tanulható!

  Ez az a könyv aminek a segítségével, bármilyen anyagi helyzetből képes leszel felállni. A benne lévő tanácsok nem csak a gyarapodásban, az elért eredményeid megtartásában is a hasznodra lesznek…

Facebook