Mindent lát, mindent tud!


2014-07-10 10:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Akár járatos vagy az Asztrológiában, akár most ismerkedsz vele - ez a bejegyzés lesz az egyik legnagyobb segítséged a hátralévő életedben!


Életünkre a legnagyobb hatást: a Hold gyakorolja. Egyszerűen azért, mert ő van hozzánk a legközelebb, s így a többi bolygó hatása többnyire rajta keresztül érvényesül.

 

A Szaturnusz hatásaiMiért fontos ez?

Ha már letöltötted a 28 nap múlva... című kiadványt, vagy megrendelted az időzítés személyre szóló titkát, akkor tudod, hogy a Hold egy adott jegyben járva mindenkinek mást, viszont mindig azonos hatásokat vált ki. Ezért is érzed magad nagyjából ugyanúgy minden Kos Holdnál.

Életed során a Hold több százszor járja végig a jegyeket, így az összes életterületed. Vagyis mindent lát, mindent tud rólad! Többek között azt is, hogy mire számíthatsz majd akkor, amikor a Jupiter vagy a Szaturnusz belép valamelyik jegybe. 

Ugyanis…

.. amit a különböző jegyekben a Holdnál érzel, nagyjából ugyanazt fogod érezni a lassú mozgású bolygók esetében is, amikor az adott jegybe belépnek!

Vagyis, amikor majd a Jupiter belép a Vízöntő jegyébe, a Jupiter jellegének megfelelően olyan események fognak veled történni, amelyek végeredményben ugyanolyan érzéseket váltanak ki belőled, mint amilyeneket a Vízöntő jegyében járó Hold idején szoktál érezni.

Ha például Vízöntő Hold idején rendre jó a kedved és csupa jó hatások érnek, akkor függetlenül attól, hogy éppen melyik jegyben születtél, vagy hol áll az aszcendensed - mérget vehetsz rá, hogy a Vízöntő jegyébe lépő Jupiter - bőséget teremtve - hasonlóan jó hatásokat fog kiváltani.

Ha viszont kevésbé érzed magad jól a Vízöntő Hold idején, akkor óvatosnak kell lenned a Jupiter mézesmadzagjával kapcsolatban! Hiszen ebben az esetben megpróbál majd hintába ültetni. Szerencsére a negatív hatások zöme elkerülhető! Hiszen ha tudod, - és most már tudod! hogy mire kell figyelned - könnyedén elkerülheted.

Természetesen mindez a többi lassú mozgású bolygóra is érvényes! Vagyis jelenleg a Halak jegyében lévő Neptunusz, csupa olyan eseményeket próbál kiváltani, hogy végeredményben úgy érezd magad, ahogy a Halak Hold idején szoktad.Végezetül egy életre szóló tanács!

Amikor egy-egy lassú mozgású bolygó jegyet vált, elsőként azt nézd meg, hogy az adott jegyben járó Holdnál hogy szoktad érezni magadat. Ha jól, akkor nincs miért aggódnod -  még egy Plútótól sem. Ha viszont nem annyira… - akkor próbálj meg mindent megtenni, hogy a rosszat elkerüld! Ne ijedj meg, hiszen már tudod, hogy nagyjából milyen eseményeket kell kiváltaniuk ahhoz, hogy azt érezd, amit a Holdnál szoktál. Egyszerűen csak ezekre figyelj.

 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook