Efemerida: 2014 február


2014-02-01 09:05 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 0 db

Merkúr, Merkúr, Nap, Merkúr: sorrendben ez a 4 bolygómozgás készíti elő a Jupiter márciusi premierjét…

A Merkúr dominanciája továbbra is lehetőséget ad nekünk arra, hogy a Jupiter ajándékosztása előtt a gondolatainkat és a céljainkat rendezni tudjuk.  

13.-ig a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vizes (Rák, Skorpió, Halak), azt követően pedig a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyek számára.

18.-án a Halak jegyébe lépő Nap azonban már egy kicsivel több konkrétummal is szolgálni fog - már ami az ajándékokat illeti!

A Nap jegyváltása ugyanis már azt az utat is megmutatja a vizes és földies jegyek számára, amelyen keresztül a Jupiter ajándékait - márciustól elérhetik.

A tüzes és a levegős jegyek se keseredjenek el! Az év első fele valóban nem róluk fog szólni, de… egy kis előkészülettel az év róluk szóló második felét még annál is sikeresebbé tehetik! Ehhez minden segítséget megkapnak majd itt, márciustól…

 

Efemerida 2014 február - www.asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook