Efemerida: 2013 február


2013-02-01 11:33 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 10 db

A gyors mozgású bolygók jegyváltásai ízelítőt adnak a vizes és a földies jegyek szülötteinek a júniustól rájuk váró lehetőségekből. A Szaturnusz irányváltása a terhek enyhítésében fog majd szerepet játszani...

Február 2-án a Mars belép a Halak, a Vénusz pedig a Vízöntő jegyébe. A Mars ötleteket és célokat fog adni a vizes és földies jegyek számára, míg a Vénusz tovább erősíti az Ikrek jegyében lévő Jupiter hatásait!

A Merkúr (5.-én), a Nap (18-án) és a Vénusz (26-án) jegyváltásai már a Jupiter júniusi jegyváltására készítenek fel. Érdemes lesz majd rájuk figyelned!


================
A hónap tranzitja:
================

Február 18-án a Szaturnusz hátráló mozgásba vált, s ezzel csökkenti a Skorpiók, valamint a születési képletedben az általa érintett házak terheit.

 

Efemerida 2013 február - Asztropatika.hu

Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook