Efemerida: 2012 június


2012-06-01 10:04 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 46 db

Az elmúlt hetek pihenője után júniusban a Jupiter jegyváltása, továbbá a Szaturnusz és a Neptunusz irányváltása teszi csak igazán érdekessé a világ és az egyéni sorsok alakulását... (a dátumokat érdemes feljegyezned!)

Kezdjük az év egyik legjelentősebb bolygómozgásával, mégpedig a 11-én 17 óra 21 perckor bekövetkező Jupiter jegyváltással!

Az Ikrek jegyébe lépő Jupiter elsősorban a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő), másodsorban a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) jellegű emberek (Aszcendens, Nap vagy Hold ezen jegyek valamelyikében) életét teszi majd érezhetően könnyebbé. Számukra ez kézzelfogható lehetőségeket jelől.

Mivel a Jupiter Magyarország uralkodó bolygója, így a jegyváltás az ország életében is jelentős változásokat vetít előre (erről bővebben a következő bejegyzésben olvashatsz majd).

A világ eseményeire leginkább a Szaturnusz 25-én bekövetkező irányváltása lesz hatással.

Szinte biztos, hogy az irányváltás körüli napokon végérvényesen pontot tesz a Görögországi fejleményekre... Ennek hatásait október 6-ig fogja majd érezni a világ. Pontosabban eddig lesz lehetőségünk arra, hogy megoldást találjunk.
(Október 6-án lesz az év legjelentősebb Asztrológiai eseménye, amikor is a Szaturnusz jegyet vált és ezzel uralmi cserébe lép a Bak jegyében lévő Plútóval...)


A Neptunusz 4-én bekövetkező irányváltása szintén a világ eseményeire lesz hatással. Feltehetőleg eloszlatja majd a rózsaszín ködöt. Ez kétségkívül újabb árfolyam emelkedést hoz magával, ugyanakkor a tisztánlátást is, aminek segítségével előbb-utóbb megtaláljuk majd a válságból való kivezető utat...

Asztropatika 2012 06 Efemerida


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook