Efemerida: 2017 Február


2017-02-01 09:06 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 41 db

FIGYELEM, kezdődik! Biztonsági öveket bekapcsolni, - józan észt elővenni, mert az év első - jelentősnek mondható bolygómozgása könnyen megkeverheti a sors lapjait…


A hónap bolygómozgásai:

3-án a Vénusz belép a Kos jegyébe. 
6-án a Jupiter hátráló mozgásba vált.
7-én a Merkúr belép a Vízöntő jegyébe.
18-án a Nap belép a Halak jegyébe.
26-án a Merkúr belép a Halak jegyébe.

Részletesebben…

Ebben a hónapban 4 jegy lesz különösen érintett: a Nyilasok, az Ikrek, a Mérlegek és a Kosok. Hozzáértőként tudod, hogy nem csak az Aszcendens, Nap vagy Hold jegyünk által lehetünk érintettek, hanem az említett jegyekben kezdödő házainkkal is. Úgyhogy kérlek, most nagyon figyelj, mert fontos figyelmeztetések jönnek! 

Megjegyzés:
Mielőtt a kardodba dölnél, ne tedd. Ugyanis a napokon belül elkezdödő hatások sokak számára az életük egyik legjobb időszakát fogják elindítani. Igaz, másoknak kevésbé…

 

Kezdjük a hónap legfontosabb bolygómozgásával! 6-án 07 óra 52 perckor a Jupiter hátráló mozgásba vált. A hagyományos értelmezés szerint, ilyenkor kevésbé történnek események. Jó… Ennél azért mi mélyebbre ásunk! 

A hátráló mozgásba váltó Jupitert képzeld el úgy, mintha pihenőre térne. Pihenő ideje alatt (amikor hátráló mozgásban van), valóban nem sok eseményt okoz, viszont pont ebből adódnak a gondok! 

Miért is? 

Mert mindenki önmagának akar jót! Te is, én is, a Jupiter is…
A Jupiter kinek akar jót? Természetesen a saját gyermekeinek! Az általa uralt jegynek (Nyilas), és az azzal szemben lévőnek (Ikrek). 

Viszont azzal hogy nyugovóra tér, becsukja a szemét. Ettől a pillanattól kezdve már nem tudja fékezni, sem pedig kontrollálni a jegyeit érő hatásokat. Fogalmazzunk úgy, hogy a hátráló mozgása miatt, nem tud a Szaturnusznál lobbizni. Mit jelent ez? Leginkább azt, hogy a Szaturnusz szabad kezet kap, és a Nyilas és Ikrek szülötteit úgy leckézteti vagy jutalmazza, ahogyan csak akarja. 

Nyilasok és Ikrek FIGYELEM! 

Február 6. és április 6. között a Szaturnusz teljes sebességbe kapcsol! A hatásait, s legyen szó bármilyenről - maximálisan kifejti! Vagyis érintettként bármit is éreztél a Szaturnusz hatásaival kapcsolatban, azt most szorozd meg kettővel. Ha lehetőséget kaptál tőle, akkor az elkövetkező 2 hónapod maga lesz a mennyország! (Már csak ezért sem érdemes a kardodba dölnöd!)

A lényeg: bármit is kaptál tőle - és erről sokat beszéltünk az elmúlt évek bejegyzéseiben! - maradj ALÁZATOS! Ha lehetőséget kaptál tőle, akkor sose felejtsd el, hogy egykor honnan indultál. Ha netán leckét, akkor viseld alázattal a rád mért feladatokat, és ez idő alatt tegyél meg mindent, hogy azt véglegesen megold. 

(HATÁSFIGYELŐKNEK: a témával részletesen, életterületekre kivetítve fogunk foglalkozni!)

 

Menjünk tovább! 

 

3-án a Vénusz belép a Kos jegyébe. 
Korábban erről nagyon jó dolgokat írtam. És való igaz, a Vénusz jegyváltása csupa jó eseményeket vált ki, hiszen nem csak igényeket ébreszt bennünk, de minden követ - akarom mondani bolygót megmozgat annak érdekében, hogy a vágyainkat el is érjük. Csakhogy… 

.. a Jupiter a Kos jegyével szemben áll, és a jegyváltása pillanatában még nem tért nyugovóra. Mindez azt jelenti, hogy ebben a három napban (6-án tér nyugovóra a Jupiter!) bizony elszaladhat a Mérlegek és a Kosok alatt a ló. De nem te alattad, mert érintettként erre fogsz majd gondolni: 

 

Idézet

 

Vagyis a lényeg: február 3. és február 6. között taposs a gázba! Ragadj meg minden lehetőséget amit az élet tálcán kínál neked. De 6-án reggel 07 óra 52 perckor PADLÓ FÉK! Utána pedig szépen komótosan, józan ésszel kormányozz… :)

 

7-én a Merkúr belép a Vízöntő jegyébe.
Jegyváltása elsősorban a levegős Merkúrral rendelkezőkre lesz jó hatással. Ötleteket, megoldásokat fog adni, ahogy 26-án a vizes jegyű Merkúrral rendelkezőknek, ahogy belép majd a Halak jegyébe.

 

18-án a Nap belép a Halak jegyébe. 
Az idei év egyik legnagyobb nyertese a Halak és a Szüzek lesznek. Jegyváltásával a Nap elindítja a pozitív folyamatokat. Vagyis az érintettek napról-napra átkerülnek az élet naposabb oldalára. Érdemes felrázni magukat és végre kételyek nélkül hinni önmagukban, ugyanis az SORS a legjobb lapokat idén (de még jövőre is!) nekik fogja osztogatni…

2017 február efemerida

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook