Efemerida: 2016 Október


2016-10-01 05:52 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Ami a bolygómozgások számát illeti, az év legnyugisabb hónapja következik. Ennek ellenére 4 jegy számára igencsak felpörögnek az események. Ráadásul két olyan bolygó miatt, akik sem jegyet, de még irányt sem váltanak…

Mielőtt a furcsa helyzet magyarázatára rátérnénk, lássuk a hónap bolygómozgásait! 

 

Október 7.
Érintettek: a tüzes és a levegős Merkúrral rendelkezők, illetve a Mérlegek és a Kosok
A Mérleg jegyébe lépő Merkúr, az ötletek és a gondolatok könnyebb áramlását fogja eredményezni. Gyakorlatban ez nemcsak hogy remek ötleteket, de új célokat is fog adni az érintetteknek. És ez éppen kapóra is jön nekik! (A miértet lásd lentebb, a fura helyzet magyarázatánál!)

 

Október 18.
Érintett jegyek: Nyilas, Ikrek
A Nyilas jegyébe lépő Vénusz a tétet fogja megemelni. Mármint a Nyilas jegyében lévő Szaturnusz vizsgájának tétjét. Remélem, hogy érintettként lehetőséget kaptál a Szaturnusztól, mert ebben az esetben most fogod megkapni az egyik jutalmat. Vagyis az elmúlt évek megpróbáltatásaiért, erőfeszítéseiért cserébe most állhatsz majd a kasszához. Mi a helyzet akkor, ha leckét kaptál? Ebben az esetben, nagy eséllyel újabb feladattal készül a számodra - ami 2 Vénuszi területtel hozható kapcsolatba: a pénzzel és a szerelemmel. Sose lesz ennek vége? De! 2017 decemberében. Ekkor vált jegyet legközelebb a Szaturnusz, és fejezi be a nyilasok és az Ikrek vizsgáztatását.

 

Október 23. (A hónap bolygómozgása!)
Érintett jegyek: Skorpió, Bika, Bak, Rák 
A Skorpió jegyébe lépő Nap csak tovább erősíti az amúgy sem gyenge Plútót. Ez remek hír a gyermekei (Skorpiók és Bikák), illetve a Bakok és a Rákok számára, akik felé - az elmúlt évek fájdalmai miatt - van némi adóssága. A lényeg: a Nap produkcióra készteti a Plútót, aki az érintett jegyek számára a szívecskés oldalát mutatja meg.

 

Október 24.
Érintettek: a vizes és a földies Merkúrral rendelkezők, illetve a Skorpiók és a Bikák
A Skorpió jegyébe lépő Merkúr, azon túl, hogy a vizes és a földies Merkúrral rendelkezőket fogja támogatni, ötleteket fog adni a Plútó gyermekeinek (Skorpióknak és a Bikáknak). Tippeket, hogy mit is kérjenek ajándékba, az adakozó kedvében járó szülőjüktől. 

 

A furcsa helyzet

Ha ránézel az efemerida táblázatra, akkor a Jupiter és a Szaturnusz mozgásában egy hirtelen tempóváltást láthatsz. Mintha mindketten turbó fokozatba váltanának. A Jupiter 7 fokot fog előre haladni, a Szaturnusz 3-at! Az átlagos mozgásukhoz képest ez mindenképpen kiemelkedőnek számít.

Mit jelent ez? Azt, hogy mint két bolygó futószalagon fogja szállítani az eseményeket! A Jupiter tempóját a Mérlegek és a Kosok fogják a leginkább értékelni, míg a Szaturnuszét a Nyilasok és az Ikrek… “áldani”. Bármelyikben is legyél érintett, az élet ajándékaiban vagy a leckéiben: mindkét esetben maradj alázatos. Az egyik esetben így tarthatod meg azt amit kapsz, míg a másik esetben így úszhatod meg a nagyobb pofonokat. A tempójukat látva egy biztos: az érintettek többsége valamit kapni fog. Ahogy az is biztos, hogy a többség jót! (Ne feledd: a Szaturnusz nem csak leckéztet, lehetőségeket is ad! Szerintem nagyobbat és értékesebbet mint a Jupiter!) 

 

A nem említett jegyekre, a korábbi efemeridákban lévő hatások vannak érvényben!

 

ui: ebben a hónapban nincs 100 leggyorsabb szuper akció! Azért, mert hamarosan megjelenik a személyes szintedről szóló legújabb könyvem, és nem akarlak most reklámokkal terhelni. Amúgy is az idegeidre fogok menni, hiszen novemberben jön a 2017-es hatásnaptár is - az új, hatásnövelő ötletekkel kiegészített Varázsnaplóval! Igazi nagyágyukkal készülök, mert azt szeretném, ha az előttünk álló - amúgy nagyon fontos évből - a legtöbbet hoznád ki! 

 

Efemerida 2016 október - Asztropatika.hu
 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook