Efemerida: 2016 Augusztus


2016-08-01 09:40 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 35 db

KEZDŐDIK! A Nyilasoknak, az Ikreknek és Magyarországnak: a VIZSGA. A Szüzeknek és a Halaknak: a FINÁLÉ. A Mérlegeknek és a Kosoknak: a FELKÉSZÜLÉS - az életük egyik legjobb évére. Két szó mint száz: mérföldkőhöz értünk. Az egyéni sorsokban éppúgy, ahogy a világ eseményeinek alakulásában…

 

 

A mérföldkövet a Szaturnusz irányváltása jelzi, aki a Nyilas jegyében járva a hónap végére átlépi a 10 fokos határt. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy erőteljesebb hatásokat kiváltva - megemeli a tétet. Így akiknek nem sikerült megoldaniuk a feladataikat, azok sajnos a meglévő terheik mellé további feladatokat kapnak. Ahogy minden korábbinál nagyobb jutalmat azok, akik az elmúlt hónapokban a kitartásukkal, a felelősségvállalásukkal és az alázatosságukkal bebizonyították az alkalmasságukat. 

A tétemelés azonban nem csak az egyéni sorsokra vonatkozik, hanem a világ eseményeire is! Gondolom sejted, hogy a Nyilas jegyében lévő Szaturnusz - eseményeket kiváltva, napirendre teszi a menekültválság egyre nyomasztóbb kérdését. Várhatóan ez egy újabb menekülthullámot jelent a világ számára - a következményeivel együtt. 

Nos, 
kéznél van a határidőnaplód? Fontos dátumok jönnek! 

(Érintett vagy, ha a feltüntetett jegyekben: az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad áll!) 

 

Augusztus 2.

Érintett jegyek: Nyilas, Ikrek

Bár a Szaturnusz irányváltása 13-án lesz, ettől függetlenül a Nyilas jegyébe lépő Mars, már ekkor elindítja a folyamatokat - azaz érezhetően megemeli a tétet! Ha érintettként leckét kaptál, vagyis úgy érzed, hogy az életed napról-napra kilátástalanabb és nehezebb - akkor MOST, az utolsó pillanatokban tegyél meg mindent, hogy a feladataid egyszer és mindenkorra VÉGLEG lezárd. Erre 11 napod lesz. Ha viszont a Szaturnusz a tenyerén hordozz, azaz lehetőséget kaptál, akkor maradj továbbra is alázatos - nehogy az utolsó pillanatokban elveszítsd a belépőkártyád a csúcsra.

Honnan lehet tudni, hogy leckét vagy lehetőséget kaptál? Érezned kell! Ha nem tudod eldönteni, akkor nincs miért aggódnod. 
 

Augusztus 5., 22

Érintett jegyek: Szűz, Halak

A Szűz jegyébe lépő Vénusz - a Jupiter FINÁLÉJÁT jelzi, ami 22-től a Nap jegyváltásával ér a tetőfokára. Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy a Jupiter ebben az időszakban (augusztus 5. és szeptember 9. között) nyitja ki a legjobban a bőségszarúját! Érintettként ekkor érhet a legtöbb kellemes meglepetés, ahogy szerencsés fordulatok is. Érdemes ebben az időszakban a tettek mezejére lépned, hiszen az ekkor elkezdett céljaid: garantált sikerre vannak ítélve. A lényeg: a Jupiter szeptemberi jegyváltásáig használd ki az élet adta lehetőségeket. Addig üsd a vasat, amíg az meleg - márpedig az esetedben az most forró! 

 

Augusztus 13.

Érintett jegyek: Nyilas, Ikrek

10 óra 50 perckor a Szaturnusz direkt mozgásba vált. Érintettként újra a katedrán találod magad. Ha leckével a hátizsákodban érkeztél, akkor a legjobb tanács: ha felelősséget vállalsz minden eseményért. Ha viszont lehetőségeket kaptál a Szaturnusztól, akkor a korábbi erőfeszítéseidért most fogod megkapni a jutalmad! 

A Szaturnusz irányváltása, Magyarországra (Nyilas ország) is hatással lesz! Háát… érdemes lesz figyelemmel kísérni a híreket, és az eseményeket bátran ráfogni a Szaturnuszra. 

 

Augusztus 30.

Érintett jegyek: Mérleg, Kos 

A Mérleg jegyébe lépő Vénusz, a Jupiter szeptember 9. jegyváltását készíti elő - már kézzelfogható ajándékokkal! Érintettként ekkor veszi kezdetét az életed egyik legjobb éve, ami szeptember 9-től csak erősebb, szeptember 22-től pedig még erősebb lesz! Az elmúlt évek nehézségei és megpróbáltatásai után MOST fognak a könnyeid arannyá változni…

 

A nem említett jegyekre, a korábbi efemeridákban lévő hatások vannak érvényben!

2016 augusztus efemerida - asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook