Efemerida: 2016 Április


2016-04-01 10:03 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 22 db

Ami az egyéni sorsokat illeti, az állatövi jegyek felére sorsdöntő hatások várnak. Lesznek akik a jó és a még jobb, míg mások a minden vagy a semmi között választhatnak. A tét nem kicsi, úgyhogy jöjjenek a jó tanácsok...

Sorsdöntő döntések

Rohamtempóban változik a világ, amihez bizony alkalmazkodnunk kell - feltéve, ha boldogulni szeretnénk. Az újvilág legfontosabb változásokról itt olvashatál, - viszont van még valami, amit jó lenne, ha nem hagynál figyelmen kívűl…

A Halak korszakban (azaz nem is olyan rég) - a döntéseinknek nem volt olyan nagy súlya. Ha hibáztunk, csodákban reménykedve elmormoltunk egy imát, amit a Halak Neptunusza néha meg is hallgatott. A Vízöntő Uránusza nem ilyen! Semmivel sem rosszabb, csak másabb. Ő például a döntéseinket NAGYON KOMOLYAN veszi. Mit jelent ez? Azt, hogy a hátralévő életedben a döntéseidnek sokkal nagyobb súlyuk lesz, mint eddig bármikor. Az elveit sziklába véső Uránusz nem másítja meg a döntéseit (lásd a környezetedben elő Vízöntőket!) - így azok korrigálására sincs túl sok lehetőség - és pontosan ugyanezt várja el tőled is! Vagyis ha egyszer döntöttél (azaz a döntésed sziklába vésted!) - akkor vedd úgy, hogy később már nincs változtatás. Ez az egyik legfontosabb jó tanácsa az Uránusznak.

Mit jelent ez az életedben?
Azt, hogy a komolyabb döntéseid úgy hozd meg, mintha azok egy életre szólnának. Az “átmenetileg jó lesz, aztán majdcsak lesz valahogy” tűzoltó jellegű döntéseket lehetőleg kerüld el. 

Most már tudod, miért olyan fontos a Vízöntő korszakában a tanulás! Azért, hogy a tudásod révén a lehető legjobb döntéseket hozd meg - akarom mondani a legjobb dolgokat vésd a saját szikládba. A "véséshez", jöjjenek az e havi jó tanácsok!


5-én a Vénusz belép a Kos jegyébe. A jegyben 30-ig fog tartózkodni és ez idő alatt, ízelítőt fog adni a KOS és a MÉRLEG szülötteinek - a szeptembertől kezdődő Jupiteri évükből. Ha van “Varázsnaplód”, akkor érdemes a most születendő céljaid a naplódba beleírni - Vízöntősen fogalmazva: sziklába vésned - hogy szeptemberben, amikor majd a lehetőségeket megkapod hozzájuk, emlékezz tudj rájuk!

6-án a Merkúr belép a Bika jegyébe. Ez a hatás rendezni fogja a BIKÁK és a SKORPIÓK gondolatait, akik amúgy sorsdöntő hatások előtt, illetve már abban állnak! A jó és a még jobb között választhatnak. A jót akkor választják, ha nem csinálnak semmit. A még jobbat viszont akkor, ha bártan hozzáfognak a céljaik megvalósításához. A Merkúr ebben fog segíteni - pontosan megmutatja majd az útirányt.

17-én a nyilas jegyében lévő Mars hátráló mozgásba vált. Ez egy meglehetősen kényelmes hatás lesz a vizsgaszüneten lévő NYILASOK és IKREK számára. Ugyanis olyan érzetet fog kelteni, hogy már nem is kell izgulni, hiszen a Szaturnuszi leckék és feladatok már egyre kevésbé érezhetőek. A helyzet az, hogy ez is egy sorsdöntő hatás… Az okos Nyilasok és Ikrek - és te pont ilyen vagy! - hozzálátnak a feladataik - a korábban tapasztalt leckéik végleges megoldásához! Ha sikerül, és sikerülnie kell - akkor a jutalomért szeptemberben állhatnak majd a pénztárhoz. A lényeg: érintettként ha úgy érzed, hogy a Szaturnusztól az elmúlt években leckéket kaptál - akkor egyzser és mindenkorra MOST oldd meg őket!

A hónap bolygómozgása!
18-án a Plútó hátráló mozgásba vált. Irányváltása leginkább a világ eseményeiben lesz majd érzékelhető, de a saját gyermekein (SKORPIÓK, BIKÁK) kívűl a BAKOKRA és a RÁKOKRA is pozitív hatással lesz. Az előbbieknek - vagyis a gyermekeinek szabad kezet ad, hogy a korábban felvázolt céljaikat valóra tudják váltani, míg az utóbbiaknak az elmúlt 7 év könnyeiért fog törleszteni. Vagyis a Skorpiókhoz és a Bikákhoz hasonlóan, a Bakok és a Rákok is bármit kérhetnek a Plútótól - és nagy eséllyel meg is kapják! Miért is? A szélsőséges Plútó, direkt mozgásban főleg bűntett, hátráló mozgásban viszont megszólal benne a lelkiismeret és jutalmakat osztogat. Érintettként most ezért lenne érdemes bátran kiállnod a céljaidért!

19-én a Nap belép a Bika jegyébe. Az elkövetkező 30 napban sok BIKA, SKORPIÓ, BAK és RÁK élete fog pozitívan megváltozni! A Plútó 18-án kezdődő jutalomosztását a Nap csak tovább fokozza…

28-án a Bika jegyében lévő Merkúr retrográd mozgásba vált. Bár az irányváltás hatását kevesen érzik majd meg, (akik igen, azok valamiféle hátráltatásról számolnak be). Valójában a retrográd Merkúr a gondolatok letisztulásában segít, hiszen ilyenkor kevésbé izgága. Vagyis a BIKÁK és a SKORPIÓK számára - ez a május 22-ig tartó időszak a gondolataik letisztulásában nyújthat nagy segítséget.

30-án a Vénusz belép a Bika jegyébe. A Plútó és a Nap után, ő a harmadik aki garantálni fogja, hogy a BIKÁK és a SKORPIÓK szekere végre elinduljon. Ráadásul ez a szekér csak egyre jobban és jobban fog menni…


A nem említett jegyekre, a korábbi efemeridákban lévő hatások vannak érvényben!

 

Áprilisi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook