Efemerida: 2015 Április


2015-04-01 08:40 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Mozgalmas, de kifejezetten jó hónap elé nézünk! A tüzes és a levegős jegyek legnagyobb örömére a Jupiter végre felébred, a Plútó pedig pihenőre tér…

8-án a Jupiter direkt mozgásba vált - azaz felébred! Bőséget nyújtó hatásait, szinte minden esetben “éber állapotában” váltja ki, vagy legalábbis ekkor a legadakozóbb. Legtöbb ajándékára a tüzes és a levegős jegyek számíthatnak. Különösen az Oroszlánok, a Vízöntők, a Kosok és a Mérlegek. A Nyilasok és az Ikrek lehetőséget kapnak, hogy a Szaturnusztól kapott leckéiket megoldják.


Oroszlánok, Vízöntők, Kosok és Mérlegek (ebben a sorrendben!) FIGYELEM!

Ha úgy érzed, hogy az elmúlt 7-8 hónapban a Jupitertől semmit nem kaptál, nehogy elkeseredj.
8-tól ahogy direkt mozgásba vált, kezdetét veszi a FINÁLÉ - a Jupiter legerősebb adakozó időszaka. A többség még elrontani sem tudná, hiszen a Jupiter ajándékait és lehetőségeit még kikerülni sem lehet. Oroszlán Aszcendensed van?
A Jupiteri bőség a megjelenésedre, azaz a testsúlyodra is hatással lesz. Bár ezt múlt év nyarától már magad is érzed… A lényeg: augusztus 11. után az anyagcseréd ismét felgyorsul, és a most felszedett kilóktól könnyedén megszabadulsz majd!

 


11-én a Vénusz belép az Ikrek jegyébe. Jegyváltása leginkább a Nyilas és az Ikrek jellegű embereket fogja érinteni. Egy kis örömet fog nekik hozni, hogy elfelejtsék a Szaturnusz december óta tartó vizsgáztatását.

14-én a Merkúr belép a Bika jegyébe. A földies és a vizes jegyű Merkúrral rendelkezőket fogja
extra ötletekhez és gondolatokhoz juttatni.

17-én a Plútó hátráló mozgásba vált - azaz pihenőre tér(ne). Viszont nem tud, hiszen a Szaturnusz júniusban visszalép a jegyébe. Mindenki önmagának akar jót! A Plútó is a saját gyermekeinek: a Skorpióknak és a Bikáknak. Hogy őket megvédje, elkezdi támogatni a Szaturnusz gyermekeit (Bakokat és a Rákokat), hátha attól majd az “öreg” megenyhül. Szóval, a Plútó irányváltásával a Bakok és a Rákok fognak a legjobban járni.

20-án a Nap belép a Bika jegyébe. S ezzel a Bikák és a Skorpiók szárnyalása még erőteljesebbé válik. Nem véletlen! Ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad: a Bika vagy a Skorpió jegyében áll, ezt mindenképpen olvasd el!

 

Áprilisi efemerida - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook